Koronavirustiedote

Koronapoikkeustilanteen takia haemme ja palautamme mielellään koirat ulos, myös maksu hoituu siellä käteisellä, maksukorteilla tai etänä MobilePayn avulla. Näin vältymme turhilta kontakteilta.

Henkilökuntamme käyttää koko ajan kasvosuojaimia sekä hanskoja ja jos sinultakin löytyy sellainen niin voit hyvin pukea sen päällesi tuodessasi koirasi trimmaukseen. Monet jo näin tekevätkin.

Olemme tehostaneet koko trimmaamon siivousta vastaamaan THL suosituksia, mm. oven kahvojen sekä kassa-alueen ja maksupäätteen säännöllinen desinfiointi. Suosittelemme käyttämään käsidesiä, joka löytyy kassa-alueella.

Poikkeustilanteen vuoksi omistaja ei voi jäädä paikan päälle trimmauksen ajaksi ja koiraa sisään tuotaessa vain yksi perheenjäsen koiran mukaan. Pidäthän lisäksi etäisyyttä henkilökuntaan, kiitos.

HUOM! Älä tule sisään, mikäli tunnet itsesi vähänkään sairaaksi tai olet palannut ulkomaan matkalta kahden (2) viikon sisään. Tarvittaessa varaamme sinulle mielellämme uuden ajan, kun olet taas täysin terve.