Koiraystävällinen trimmauspalvelu, Laura Vehviläinen
Laura ja Roxi

Koiraystävällinen trimmauspalvelu, Laura Vehviläinen

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Esittely

trimmaus

Hei, olen Laura Vehviläinen, koirantrimmaaja Helsingistä. Koiria olen trimmannut vuodesta 1990 asti, aluksi ihan vain omaa koiraani, mutta pian aloin trimmata naapureidenkin koiria. Siinä taidot pikkuhiljaa vuosien varrella karttuivat  ja kun kaikeksi onneksi oma rotuni on villakoira, joka on mestarirotu kasvattamaan karvoja, niinpä harjoittelumateriaalia on riittänyt!

Paljosta saan kiittää myös joensuulaista ystävääni, trimmaaja Minna Karia. Hänen luonaan olen aikoinaan viettänyt tuntikausia seuraten koiran käsittelyä, turkin trimmausta ja yleistä hoitamista. Minnan trimmaustaitoja arvostankin suuresti ja pidän häntä tällä hetkellä maailman yhtenä parhaimmista ja taitavimmista villakoirien trimmaajista.

Pyrin kehittämään jatkuvasti omaa tieto-taitoani niin koirien käsittelyssä kuin turkinhoidossakin. Mielestäni ei riitä, että turkkia trimmataan aina vain rotumääritelmän mukaisesti, sillä eri koirilla ja perheillä on eri elämäntilanteet, joihin koiran turkinkin on sovittava. Makuja ja toiveita on erilaisia ja pyrin aina myös toteuttamaan niitä. Kuitenkin niin, että myös koiralla on hyvä olla. On tärkeää, että koiralla on sellainen turkki, jonka kanssa myös sen omistajat pärjäävät.

Kaikista palkitsevinta on sellainen, kun pelokkaasta tai jopa aggressiivisesta koirasta kehittyy kärsivällisellä ja ammattitaitoisella käsittelyllä iloinen ja kiltti asiakas, joka tulee ja lähtee häntä heiluen trimmaamosta. Se on päätavoite, jonka eteen jaksan työskennellä paljonkin, sillä vain siten kaikki voivat olla lopputulokseen täysin tyytyväisiä; niin koira, sen omistajat kuin itse trimmaajakin.

Trimmaamossani on aina puhdasta ja siistiä ja siellä vallitsee hyvä mieli sekä rauhallinen ilmapiiri; en korota ääntäni, en satuta enkä kohtele koiria huonosti ja sen ansiosta olen saanut upean asiakaskunnan. Se jos mikä, on tärkeää tällaiselle pienyrittäjälle!

Eli suurin kiitos kuuluu uskollisille ja minulle erittäin tärkeille asiakkaille ja heidän lemmikeilleen.

Kiitos ja tervetuloa sivuillemme!

Terveisin,

Laura Vehviläinen