Muistutus uusille ja vanhoille trimmausasiakkaille…
Jade

Muistutus uusille ja vanhoille trimmausasiakkaille…

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Esittely
Jade

…miten toimia ennen ja jälkeen trimmauksen (lue lisäksi myös ”Muistilista trimmaukseen saapuvalle”).

– Kanna koira AINA autosta trimmaamoon (ellei erikseen ole muuta sovittu). Voit pyytää meiltä kantoapua, mikäli et itse jaksa/pysty koiraa kantamaan. Tämä siksi, että vähäinenkin hiekkamäärä tassunpohjissa/jalkakarvoissa/mahanaluskarvoissa estää niiden trimmaamisen. Yksikin hiekanjyvä voi pilata kalliit terät ja trimmaussakset, näin varmistat ettei märät ja hiekkaiset karvat jää siksi odottamaan seuraavaa trimmauskertaa. (Samoin märkä/luminen karva kastelee trimmauspöydän ja tylsyttää työvälineet. Tämä ohje on voimassa myös silloin, kun olet varannut koirallesi myös pesun. Tarkistamme aina ennen pesua, ettei turkissa ole takkuja sekä putsaamme mm. tassunpohjat ylimääräisistä karvoista.)

Varaa siis tarpeeksi aikaa koiran ulkoilutukseen jo kotona ennen trimmaukseen lähtöä, jotta tarvittaessa ehdit pestä ja kuivata mahdolliset likaantuneet tassut/ym. karvat.

– Koska trimmaamossamme on myös paljon myytäviä koiratarvikkeita, pidäthän huolen ettei koirasi merkkaa sisätiloihin. Parhaiten tämä onnistuu, kun pidät koiran sylissä/kuljetuslaatikossa/lyhyessä hihnassa aina sisätiloissa ollessasi. Vahingon sattuessa koiran omistaja on aina vastuussa koirastaan.

– Huolehdi myös trimmauksen jälkeen, ettei koirasi tee tarpeitaan oven ulkopuolella oleviin kukkaruukkuihin, mainoskylttiin eikä katoksen seinien viereen. Ne ovat trimmaamon sisäänkäynnin lisäksi myös osa meidän omaa kotipihaa. Parhaiten tämä onnistuu pitämällä koirasi lyhyessä hihnassa aina kadulle asti.

– Koska meillä ei ole erillistä odotustilaa, tule sisään vasta sovittuna aikana. Kokeile aina ensin, onko ovi auki ja koputa vasta sen ollessa lukittuna. Näin trimmattavana olevat koirat eivät turhaan ”säpsähdä” koputusta.

Jos olet etuajassa, voit tulla kysymään (ilman koiraa) olemmeko edellisen koiran kanssa valmiita, oven ollessa lukittu, tiedät ettemme vielä voi ottaa sinun koiraasi sisään.

Koiran omistajana olet vastuussa näistä asioista myös silloin, kun joku muu kuin itse tuot/haet koiran trimmauksesta.