Koiratarvikkeet.com tuotteet nyt suoraan Trimmaus.net verkkokaupasta

Koiratarvikkeet.com tuotteet nyt suoraan Trimmaus.net verkkokaupasta

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Esittely

Säästä eri kaupoissa käyttämäsi aika vaikka koirasi kanssa ulkoiluun ja hanki meiltä samalla käynnillä kaikki koiranhoitoon, ruokailuun ja hemmotteluun tarvittavat tuotteet.

Tutustu verkkokauppaamme (klikkaa Kauppa – oikealla yläpalkissa), josta näet pienen osan valikoimissamme olevista tuotteista. Voit myös etsiä haluamaasi tuotetta vieressä olevan Etsi tuotetta hakupalkin avulla. Paikan päällä trimmaamolla voit tutustua myös meidän ruoka- ja herkkuvaihtoehtoihin sekä tietenkin koirien mielestä parhaisiin tuotteisiin: leluihin!

Halutessasi voit tehdä ennakkotilauksen (valitse silloin toimitustavaksi Nouto) ennen trimmaukseen tuloasi, näin varmistat, että varmasti haluamasi tuotteet löytyvät.

Jos et löydä kaupan valikoimista etsimääsi tuotetta, laita meille viestiä niin selvitämme, miten nopeasti saamme sen sinulle tilattua, joskus se voi olla jo valmiina hyllyssä.

Vuosien varrella olemme nähneet ja testanneet satoja eri tuotteita ja myyntiin asti kelpuutetut tuotteet ovat meidän mielestämme parhaat ja toimivimmat. Siksi voimmekin helposti suositella juuri oikeanlaiset tuotteet koiralle kuin koiralle.

Tervetuloa koiramaisille ostoksille!