Ale!

Aesculap Vega (Braun) akkutrimmeri säädettävällä terällä

239,00 

Varasto loppu

Kuvaus

Aesculap Vega (Braun) akkukone on loistava koti- ja ammattikäyttöön sopiva johdoton trimmauskone. Erinomainen myös eläinlääkäreiden käyttöön. Tässä koneessa työ ei keskeydy, niinkuin lähes kaikissa muissa akkukoneissa, vaikka akusta loppuisi virta. Laita vain koneen johto paikoilleen ja virtajohto seinään niin voit taas jatkaa trimmausta sähkövirran avulla.

Se on pieni, kevyt ja tehokas vaikka koko koiran trimmaamiseen. Aesculap Vega on pienikokoinen (170 mm x 46 cm x 46 cm) ja kevyt (250 g) joten se ei rasita kättä, vaikka trimmaus kestäisi vähän kauemmankin aikaa.

Aesculap Vegan terän liikkumisnopeus on 5700 spm. Saat yhdellä latauksella käyttöaikaa jopa 100 min. Uudelleen lataus 60 min. Vaikka terän liikkumisnopeus on niinkin suuri kuin 5700 spm niin terä ei kuitenkaan kuumu, niin kuin isommissa trimmauskoneissa.

Koneessa on 3 eri säädettävää leikkaussyvyyttä; 0,5 mm, 1,5 mm sekä 2,5 mm. Terän leikkausleveys on 40 mm.

Paketti sisältää: Aesculap Vega trimmauskoneen ja siihen kuuluvan säädettävän terän, lataustelineen, 5 leikkuukampaa, teräöljyn, puhdistusharjan sekä käyttöohjeet.

Kun otat koneen ensimmäistä kertaa käyttöösi, lataa koneen akkua 2 tuntia. Jatkossa akku kannattaa silloin tällöin käyttää kokonaan tyhjäksi ennen latausta niin se säilyy pidempään tehokkaana. Muista aina avata koko johtokäärö ladatessasi akkua (tämä koskee myös kaikkia muita koneen ja latureiden johtoja).

Trimmerin terän puhdistus kannattaa tehdä jokaisen käytön jälkeen kunnolla. Jos trimmauskone ei lähde käyntiin = terä ei liiku niin irroita terä ohjeiden mukaan ja poista terän/koneen välissä olevat karvat. Muista öljytä terä jokaisen käytön jälkeen teräöljyllä. Trimmauskone ei käynnisty, mikäli terä on päässyt kuivumaan tai se on likainen.

Koneella on kahden vuoden takuu ostopäivästä. Takuu ei koske terää.

 

Lisätiedot

Paino 250 kg
Mitat 17 × 4.6 × 4.6 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.