Andis UltraEdge terästerät

31,90 69,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ammattilaisille ja vaativille kotitrimmaasuunnitellut Andis A5 -mallin trimmauskoneen terästerät (hiiliteräs, Rocwell kovuus 65) säilyvät kauan terävinä ja leikkaavat tehokkaasti. Terät tarkistetaan aina käsin valmistuksen jälkeen, joten näiden terien laatu on taattu.

Andis UltraEdge trimmauskoneen teriä valmistetaan 0.25 mm:stä aina 19 mm asti, joten löydät näistä varmasti sopivan omiin tarpeisiisi. Terien perässä oleva FC (final cut) tarkoittaa tiheää hammastusta ja se soveltuu erinomaisesti takuttomalle ja suoralle turkille. Myös nämä FC terät kulkevat takkuisessa turkissa, mutta mitä takkuisempi/tiheämpi kiharainen turkki on sitä lyhyempi terä pitää valita, muuten terä ei luista turkissa eikä näin ollen leikkaa turkkia. Ilman tuota FC merkintää olevat terät sopivat takkuisen ja kiharan turkin leikkaamiseen, esim. vesikoirille, mutta näillä terillä ei koskaan turkista tule niin ”siistin” näköinen, kuin noilla viimeistelyterillä.

Jos pohjakarva on kovin huopainen, on silloin turvallisinta ajaa turkki pois tarpeeksi lyhyellä terällä. Silloin terä kulkee takun ”alla” eikä nipistä ja revi turkkia eikä satu koiraa. Muista myös sillon olla varovainen, oikein tiheä takku voi ”vetää” ohutta ihoa ylöspäin, siksi takkujen leikkaaminen saksilla on aina vaarallinen vaihtoehto.  Autamme mielellämme terän valinnassa, jos asut lähellä ja haluat tulla ostamaan terät paikan päältä.

Andis UltraEdgen terät sopivat käytettäviksi Andiksen ja Osterin A-5 koneisiin, Heiningerin sekä kaikkiin muihin koneisiin, joissa on samanlainen terä kuin edellämainituissa koneissa.

 

Lisätiedot

Paino 0,100 kg
Valitse terä

40 (0,25 mm), 30 (0,5 mm), 15 (1,2 mm), 10 (1,5 mm), 8,5 (2,8 mm), 7FC (3,2 mm), 6FC (4,8 mm), 5FC (6,3 mm), 4FC (9,5 mm), 3 3/4FC (13 mm), 5/8HT (16 mm), 3/4HT (19 mm)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Andis UltraEdge terästerät”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *