Artero kynsitrimmeri

39,00 

Ehkäpä markkinoiden hiljaisin kynsitrimmeri!

3 varastossa

Ilmainen toimitus, kun tilauksesi ylittää 100,00 

Kuvaus

Artero kynsitrimmeri, jonka voit ladata usb-johdolla.

Meidän mielestä markkinoiden hiljaisin ladattava kynsitrimmeri! Muotoilu on juuri sopiva erityisesti pieneen käteen. Kätevä käynnistysnappula on sijoitettu kynsitrimmerin päälle, joten päälle-pois toimintoa on helppo hallita.

Voit käyttää kynsitrimmeriä joko niin, että korvaat perinteiset kynsisakset tällä kokonaan, tai leikkaat ensin normaalisti kynsisaksilla ja sen jälkeen viilaat terävävien kynsien reunat tällä Arteron kynsitrimmerillä.

Paketissa oleva usb-johto sopii kaikkiin normaaleihin usb-latureihin. Huomioithan, että tämä paketti ei sisällä sitä osaa, joka laitetaan pistorasiaan (kuten eivät muutkaan markkinoilla olevat usb-ladattavat kynsitrimmerit). Mikäli sinulla ei ole sellaista esim. puhelimesi laturina, voit ostaa pistokkeen lähes mistä tahansa kaupasta, missä myydään usb-lataukseen tarkoitettuja tuotteita.

Kynsiviilan päässä on korkki, joka estää karvojen pääsemisen hiontakiven ympärille. Korkissa on kaksi eri kokoista aukkoa, pienille sekä isommille kynsille. Voit kuitenkin ottaa korkin irti, jolloin kynsitrimmerin käyttö saattaa olla näppärämpää, kun voit liikutella sitä helpommin lemmikkisi kynttä pitkin. Voit vaikka testata sitä omaan kynteen, mutta ole varovainen äläkä paina viilaa kynttä vasten liian kovasti, ihmisen kynsi on niin paljon ohuempi kuin esim. koiran kynsi!

 

Lisätiedot

Paino 0.100 kg
Mitat 13.5 × 3 × 2 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.