Boogie Turvavyökytkös

7,90 

Edullinen turvavyökytkös auttaa pitämään koiran paikallaan autossa.

6 varastossa

Ilmainen toimitus, kun tilauksesi ylittää 100,00 

Kuvaus

Boogie Turvavyökytkös auttaa pitämään koiran paikallaan esim. takapenkillä.

Turvavyökytkös myös estää koiraa pääsemästä liikkumaan ympäri autoa. Turvavyökytkös kiinnitetään koiran omiin valjaisiin selän päällä olevaan kiinnitysrenkaaseen. 

Voit käyttää tätä turvavyökytköstä kaikkien valjaiden kanssa, joissa on tukevat lukot ja leveät sekä kestävästä turvavyö- tai kuormansidontanauhasta muotoillut Y-valjaan muotoiset osat. (Osassa valjaista nämä nauhat on päällystetty esim. softshell tai heijastin -kankailla.)

Älä koskaan käytä turvavyökytköstä sellaisten valjaiden tai pantojen kanssa, jotka äkkinykäyksellä voivat katketa, nousta koiran kaulalle tai valjaiden, joiden materiaali on ohutta tai “heppoisen” tuntuista. Saat halutessasi lisätietoa Y-valjaista asiakaspalvelustamme. 

Mikäli sinulla on hyvälaatuiset Y-valjaat niin et silloin tarvitse erillisiä turvavyövaljaita. Silloin tämä edullinen turvavyökytkös riittää.

Väri musta, koko 20 mm x 65 cm. Pituus on säädettävissä. 

Ethän jätä koiraa koskaan yksin autoon kiinnitettynä lenksuun (tai muuhunkaan hihnaan)! Koira voi yksin ollessaan kietoutua siihen ja satuttaa itseään.

HUOM! Maahantuojan mukaan tämä turvavyökytkös ei sovi Volvo-merkkisiin autoihin, koska niiden turvavyömekanismi on erilainen kuin muilla autonvalmistajilla. 

Tässä ote Liikenneturvan sivuilta, josta löydät myös lisätietoa aiheesta:

Lemmikin kuljetus henkilöautossa

Eläimen hyvinvoinnista on aina huolehdittava matkan aikana. Koiraa, tai muutakaan eläintä, ei saa kuljettaa henkilöauton umpinaisessa tavaratilassa. Lemmikkiä saa kuljettaa tavaratilassa, josta on avoin yhteys matkustajatilaan. Avoin yhteys on esimerkiksi farmarimallisissa autoissa. Tavaratilassa koiran pitää olla kytkettynä niin, ettei se pääse sieltä karkaamaan matkustajatilaan tai autosta ulos, kun ovia tai ikkunoita avataan. Matkustamossa eläintä ei saa päästää häiritsemään kuljettajaa ajon aikana. Kuljettaja ei ajaessaan saa pitää lemmikkiä sylissään.

Tavallisessa henkilöautossa lemmikki matkaa useimmiten matkustamossa tai auton takatilassa. Jos koira matkustaa auton sisätiloissa, on turvallisin tapa matkustaa se, että koira kytketään laadukkailla turvavyövaljailla kiinni takapenkille. 

Lisätiedot

Mitat 65 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.