Emmi-Pet hammasharja, pieni

7,90 

Vaihtoharjaspää Emmi-Pet ulträänihammasharjaan (pieni). Harjaosaan asennettu patentoitu mikrosiru tuottaa miljoonia ultraääniaaltoja minuutissa.

5 varastossa

Ilmainen toimitus, kun tilauksesi ylittää 100,00 
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Emmi-Pet hammasharja (yksittäispakattu)

Tämä pienikokoinen harja sopii erinomaisesti pienille koirille, kissoille ja muille pienille eläimille.

Hygieniasyistä samaa harjaa ei tule käyttää eri eläimillä. Harjasosan suositeltu vaihtoväli on 3 kuukautta, tässä ajassa ultraääni heikentää harjasosaa ja ultraäänen teho sekä samalla puhdistuksen lopputulos heikkenee.

HUOM! Mikäli lemmikilläsi on tapana pureskella harjaa, kannattaa se tapa opettaa pois esim. edullisemmalla tavallisella hammasharjalla. Näin tämän Emmi-Pet harjan teho säilyy mahdollisimman kauan hyvänä, eikä sinun tarvitse ostaa uusia vaihtoharjoja niin usein.

Harjaosaan asennettu patentoitu mikrosiru tuottaa miljoonia ultraääniaaltoja minuutissa. Ultraääni etenee harjasosassa jokaista yksittäistä harjakuitua pitkin ja tuottaa hammastahnasta miljoonia mikrokuplia. Nämä erittäin pienet kuplat pystyvät tunkeutumaan pienimpiinkin koloihin ja ientaskuihin sekä hammasväleihin.

Epäpuhtaudet kuten ruuantähteet ja plakki voidaan tehokkaasti poistaa kuplamuodostuksen avulla. Emmi-Pet ultraääni vaikuttaa ikenissä jopa 12 mm syvyyteen saakka ja ylettyy näin myös ientaskuihin.

Säännöllinenkään Emmi-Pet laitteella harjaus ei kuitenkaan poista syntynyttä hammaskiveä/plakkia esim. ientaskuista.

Pelkkä harjaus ei poista hampaissa olevaa plakkia ja hammaskiveä, mutta se kyllä pehmentää sitä, jolloin sen rapsututtaminen pois helpottuu. Emmi-Pet harjaus ei myöskään puhdista ientaskuihin kertynyttä plakkia 100%, joten mikäli olet yhtään epävarma koirasi hampaiden kunnosta, kannattaa hampaat aina tarkistuttaa eläinlääkärillä.

Säännöllinen hampaiden harjaus ja Emmi-Pet hoito on kuitenkin loistava apu pidentämään eläinlääkärissä käyntejä.

Lemmikkien hampaiden hoidossa tärkeintä on säännöllisyys.

Joillekin lemmikeistä riittää kova nappula ruokana, sitkeät puruluut ja harjailu silloin tällöin. Mutta se on erittäin harvinaista, esim. osa pienistä koirista tarvitsee säännöllistä hammaskiven puhdistusta jopa puolen vuoden välein, mikäli koiran hampaita ei harjata säännöllisesti.

Pikkukoirilla, puruvoima tai pureskelutapa, voi olla niin vähäinen, ettei se pelkästään riitä hampaiden pinnalla olevan plakin poistamiseen. Jotkut ahneet koirat nielaisevat  ruokanappulat suoraan mahaan. Tai puraisevat hampaille tarkoitetut herkut keskeltä kahtia ja nielaisevat sellaisenaan, jolloin koko sitkeän puruluun pureskelun idea katoaa ihan kokonaan. Silloin ainut mahdollisuus pidentää hammaslääkärillä käyntiä on säännöllinen hampaiden harjaus.

Nämä Emmi-Pet hammasharjat vaativat erillisen Emmi-Pet laitteen toimiakseen. Ilman laitetta, et voi käyttää näitä hammasharjoja. Mikäli haluat ostaa ja noutaa Emmi-Pet laitteen (tai isompia harjaspäitä) meidän trimmaamolta ilman erillisiä toimituskuluja, ota yhteyttä meidän asiakaspalveluumme niin kerromme mikä sen toimitusaika on.

Tuotekuvassa on sekä pieni että iso vaihtoharja, tällä hetkellä valikoimissamme vain näitä pieniä harjoja. Voit tiedustella isoja harjoja sekä ultraäänihammastahnaa asiakaspalvelustamme.

 

Lisätiedot

Mitat 6 × 0,2 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.