Ale!

Fresh Dental hammasgeeli (aloituspakkaus)

17,90 

Fresh Dental hammasgeeli (aloituspakkaus)

2 varastossa

Kuvaus

Fresh Dental hammasgeeli (aloituspakkaus) hampaiden hoitoon on juuri se mitä tarvitset, kun aloitat kissan tai koiran hampaiden hoitamisen!

Pakkaus sisältää hammasgeelin, hammasharjan sekä kätevän sormihammasharjan, jolla voit aloittaa hampaiden hoidon.

Fresh Dental hammasgeeli on hengitystä raikastava geeli. Se auttaa vähentämään bakteereita, jotka aiheuttavat pahanhajuisen hengityksen lemmikin suussa.

Suosittelemme aina harjaamaan koirien ja kissojen hampaita, näin säästät tulevaisuudessa isot rahat, kun sinun ei tarvitse käyttää koiraasi/kissaasi niin usein hammaslääkärillä hammaskiven poistossa.

Mikäli hampaiden hoito ei ole lemmikillesi tuttua puuhaa, voit opettaa se ensin siihen, että kosketat hampaita ja ikeniä sormellasi. Jos se ei ole tottunut siihen, että sen suuhun laitetaan sormi/hammasharja, opeta se ensin siihen mukavalla tavalla niin jatkossa hampaiden hoito sujuu helpommin.

Esim. näin: sipaise sormeen vaikka vähän voita tai muuta herkkua, mistä lemmikkisi pitää ja anna sen nuolla se sormestasi. Sen jälkeen sivele sormella hampaiden pintaa/ienrajaa ja kun se sujuu helposti, levitä pieni määrä geeliä sormellesi ja sipaise se hampaisiin. Jos saat levitettyä sen koko hammasriviin niin hyvä, jos et niin harjoittele lisää. Ja kun voit helposti sivellä sormellasi ympäri suuta, voit hyvin aloittaa harjauksen esim. pakkauksen mukana tulevalla sormihammasharjalla. Voit toki ottaa sen heti käyttöön jo harjoitteluvaiheessa. Parhaan tuloksen saat hammasharjaa ja geeliä käyttäen, koska harja osuu samanaikaisesti kolmelle eri pinnalle.

Tsemppiä harjoitteluun ja hampaiden hoitoon!

Paketissa olevan pullon koko on 59 ml, se riittää valmistajan mukaan yli 120 käyttökertaa.

Tilaa samalla varastoon myös 118 ml pullo!

 

Lisätiedot

Paino 0,100 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fresh Dental hammasgeeli (aloituspakkaus)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *