Greenfields harjausneste

16,90 

Greenfields harjausneste auttaa pitämään turkin takuttomana.

3 varastossa

Ilmainen toimitus, kun tilauksesi ylittää 100,00 
Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Greenfields harjausneste auttaa pitämään turkin takuttomana.

Greenfields harjausneste on ihanan miedon sekä raikkaan tuoksuinen. Se sisältää kamomillauutetta ja aloe veraa sekä pienen määrän silikonia, mikä jättää turkin helposti harjattavaksi ja kiiltäväksi. Harjausneste suojaa harjatessa karvaa ja hoitaa myös ihoa säilyttäen normaalin kosteustasapainon.

Takunselvityssuihke sopii erityisesti kihara- ja pitkäkarvaisille koirille, joiden turkki helposti takkuuntuu. Se on erinomainen apu myös aina silloin, kun karva on sähköistä ja tuntuu vain leijailevan koiran ympärillä.

Takkujen selvittely

Mikäli takku on jo muodostunut ja takku on suurikokoinen (eikä sitä haluta leikata kokonaan pois) voit halkoa/leikata takkua varovasti saksilla ihosta ulospäin. Suihkuta harjausnestettä reilusti takkuun, hiero harjausneste sormilla niin, että koko takku kastuu ja harjausneste imeytyy takkuun. Sen jälkeen karstaa takku varovasti auki. Parhaiten saat takun avattua erillisellä takkukarstalla, joka on suunniteltu niin, että piikit ovat tarpeeksi pitkät ja jäykät, silloin ne ”purevat” takkuun, eivätkä vain liu takun päällä.

Takkujen selvittelyyn suosittelemme erityisesti siihen tarkoitukseen valmistettuja takkukarstoja. Valikoimissa on kaksi vaihtoehtoa, pinkki karsta sopii hentoihin takkuihin ja sininen takkukarsta niihin vähän tiukempiin tapauksiin.

Mutta muistathan aina takkuja avatessa seurata, miten koirasi siihen reagoi. Joskus vaan voi olla parempi ajaa turkki alas ja aloittaa sen kasvatus uudelleen.

Jos turkki on liian takkuinen  (tai koiraa ei ole jostain syystä opetettu turkinhoitoon) ja koira selvästi reagoi takkujen selvittelyyn, on silloin ainut koiraystävällinen vaihtoehto leikata turkki kivuttomasti pois sen pituisella terällä, joka takkujen seassa kulkee ilman, että se takertuu kiinni takkuihin ja ”nipistää” koiraa.

Greenfields-sarjan shampoot ja hoitoaineet ovat luonnollisia tuotteita

Sarjan tuotteisiin on käytetty luonnon omia ainesosia, kuten kamomillaa, aloe veraa, teepuuöljyä, katajanmarjaöljyä, silkkiproteiinia.

Sarjassa ei käytetä helposti allergisoivia aineosia tai hajusteita. Harjausnestettä ei ole testattu eläimillä.

Sarjan kaikkien tuotteiden pH on tasapainotettu koiran iholle.

Tuotteet valmistetaan Hollannissa.

Kysy vinkkejä turkinhoitotuotteisiin

Annamme mielellämme ohjeita ja vinkkejä oikean shampoon, hoitoaineen sekä muiden hoitotuotteiden valintaan. Ota vain yhteyttä (voit lähettää myös sähköpostiin kuvan koirastasi) ja kerro, minkälaista apua tarvitset.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.