Ale!

Groomer’s Edge Alpha White shampoo

8,50 65,00 

Groomer’s Edge Alpha White shampoo on erityisesti valkoisille ja vaaleille turkeille tarkoitettu laimennettava shampootiiviste. 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Groomer’s Edge Alpha White shampoo on erityisesti valkoisille ja vaaleille turkeille tarkoitettu laimennettava shampootiiviste. 

Groomer’s Edge Alpha White on tehokkaasti pesevä ja samalla turkkia ja ihoa hoitava syväpuhdistava shampoo, joka on erinomainen värjäytymien poistoon. Se poistaa turkista keltaisuutta sekä poistaa epämiellyttäviä hajuja. Se ei kuitenkaan ole värjäävä tuote, vaikka huomaatkin pesun jälkeen, miten likaiset kohdat ovat jälleen valkoisia.

Groomer’s Edge Alpha White shampoo sopii koirien, kissojen sekä hevosten usein toistuvaan pesuun. Se on turvallinen yli 6 -viikkoisille pennuille.

Voit käyttää shampoota laimentamattomana, mutta valmistajan suosittelema laimennussuhde on 1:32. Laimennettuna shampoo levittyy paremmin paksuunkin turkkiin, sekä myös huuhtoutuu vaahdotuksen jälkeen helpommin pois. (Tilaa samalla myös myynnissä oleva sekoituspullo.)

Itse käytämme trimmaamolla likaisten ja pölyisten tai keltaiseksi värjäytyneiden jalka/mahakarvojen puhdistamiseen shampoota laimentamattomana. Ja muiden kohtien pesuun laimennettuna. Laimennussuhde on yksilöllinen, lyhytkarvaisilla koirilla on helpompi levittää shampoo turkkiin/iholle vain vähän laimennettuna ja taas paksuilla ja pitkäkarvaisilla enemmän laimennettuna. Testaa muutama kerta eri laimennussuhteilla ja merkitse sekoituspulloon mieleisesi sekoitussuhde. Näin sopivan sekoituksen löytyminen helpottuu seuraavalla kerralla.

Groomer’s Edge Alpha White shampoo vaahtoaa hyvin, joten jos olet vahingossa laimentanut shampoota liikaa tai se ei vain vaahtoa tarpeeksi niin vaahdota lemmikkisi kahteen kertaan. Näin saat turkista ja ihosta kaikki ylimääräiset liat kerralla pois.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Valitse koko

250 ml (itsepullotettu), 400 ml (itsepullotettu), 500 ml (itsepullotettu), 473 ml (alkuperäinen), 3,8 litr. gallona

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Groomer’s Edge Alpha White shampoo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *