Groomer’s Edge Aromatic shampoo 473 ml

15,90 

Kesän pelastaja, sitrusmainen tuoksu saattaa vähentää ylimääräisten ötököiden mielenkiintoa lemmikkiäsi kohtaan.

1 varastossa

Ilmainen toimitus, kun tilauksesi ylittää 100,00 

Kuvaus

Groomer’s Edge Aromatic shampoo

Tämä laimennettava shampoo on erinomainen mm. uimisen, auringon ja hyönteisten rasittaman kesäihon hoitoon.

Shampoon ainutlaatuinen raikas tuoksu eliminoi hajuja.

Myös tämä Groomer’s Edgen sarjan Aromatic shampoo soveltuu koirille ja kissoille (ei suositella alle 6 vk ikäisille).
Tasapainotettu pH, joten se ei kuivata ihoa.

Groomer’s Edge Aromatic on orgaaninen, kasviperäinen shampoo, joka sisältää hellävaraisia ja turvallisia luonnollisia ainesosia, kuten sitronellaa, eukalyptusta ja setripuuöljyä.

Mikäli koirallasi on erityisen herkkä tai haavainen iho, ei tämä shampoo ole välttämättä silloin paras vaihtoehto, esim. saman sarjan Dynamic Duo 2in1 voisi olla parempi ja hellävaraisempi vaihtoehto turkin ja ihon pesemiseen (ei sisällä sitrusmaisia ainesosia).

Voidaan laimentaa suhteessa 1:6.

Mikäli koirallasi ei ole karvoja, tai turkki on erittäin lyhyt/ihon myötäinen, voit levittää raakaa shampoota käsiisi ja levittää se suoraan koiran iholle. Joskus jos koiran turkki on ihan lyhyt ja olet laimentanut shampoon ohjeen mukaisesti niin se saattaa kaataessa valua suoraan lattialle, kun ei ole karvoja, mihin laimennettu shampoo jäisi kiinni.

Vältä shampoon joutumista lemmikin silmiin.

Maksimaalisen tehon saamiseksi, vaahdota koira/kissa shampoolla ja anna shampoon vaikuttaa 5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.

Mikäli koirallasi on ulkoloisia, pese koira tarvittaessa kahteen kertaan.
Tämä shampoo ei vastaa ulkoloisien häätämiseen tarkoitettua lääkettä, mutta koska shampoo sisältää useita samoja ainesosia, mitä lääkkeissä käytetään, voit saada tästä lemmikillesi apua silloin, kun lääkkeitä ei ole saatavilla. Turkkiin jää mieto sitrusmainen tuoksu, joka saattaa ehkäistä ylimääräisten punkkien ja loiseläinten mielenkiintoa lemmikkiäsi kohtaan.

Suosittelemme käyttämään eläimille tarkoitettuja ”punkkilääkkeitä”, silloin ötökät pysyvät varmemmin ulkona, eivätkä kulkeudu lemmikin turkissa kodin sisälle!

Pullon koko 473 ml.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.