Groomer’s Edge The Solution Hoitoaine

(2 tuotearviota)

10,00 89,90 

Tehokas ja hyväntuoksuinen, erittäin monipuolinen hoitoainetiiviste, joka auttaa selvittämään kaikkein haastavimmatkin huopuneet ja takkuuntuneet turkit.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Groomer’s Edge The Solution Hoitoaine

Tämä hyväntuoksuinen hoitoaine on takkuajan pelastaja!

Erittäin riittoisa koostumus, jota voidaan käyttää sellaisenaan niiden vaikeimpien huopatakkujen selvittelyssä. Tämä hoitoaine soveltuu myös siihen, että sitä laimentaa reilusti ja pesun jälkeen se jätetään turkkiin huuhtelematta sitä pois. Tai kun laimennat sitä vieläkin reilummin, voit käyttää sitä harjausnesteenä kuivaan turkkiin.

Kosteuttava, hoitava koostumus on hellävarainen ja soveltuu usein toistumaan pesuun esim. näyttelykoirille. Erinomainen koirille, kissoille, koiran- ja kissanpennuille sekä kaikille muille seura- ja hyötyeläimille.

Tasapainotettu pH.

Voidaan laimentaa monessa suhteessa käyttötavan mukaan.

Jos turkki on kauttaaltaan huopunut, on valitettavasti ainut koiraystävällinen tapa päästä eroon huopaturkista trimmaamalla se kokonaan pois sen pituisella terällä, joka liukuu ”huopaisen maton” alla. Silloin koiraa ei satu, kun terä on tarpeeksi lyhyt, eikä takerru koko ajan kiinni turkkiin.

Yleisimmät terät meidän trimmaamossa tosi huopaisten takkujen ajamiseen ovat 7FC/F ja 10 -terät (3,2-1,5 mm). Emme suosittele huopaisten takkujen poistamiseen saksia. Kun huopatakku on paksu, on vaikea tunnustella, missä ihon ja takun raja menee. Saksia voit kyllä käyttää takkujen halkomiseen (ihosta ulospäin, ei ihon myötäisesti) jos niitä on vain muutama, mutta jos koko turkki on jo huovuttunut, ei se enää ole koiran kannalta järkevää. Autamme mielellämme, mikäli tarvitset vinkkejä takkuturkin hoitamiseen ja oikeanlaisten välineiden hankkimiseen.

Mutta jos turkki on takkuuntunut vain muutamista kohdista, voit yrittää saada sen selvitettyä esim. seuraavalla tavalla:

Ennen pesua: Hiero hoitoainetta takkukohtiin sellaisenaan ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Auo/levitä takkuja sormilla harvemmaksi ”mytyksi” ja karstaa takku auki.

Tähän tarkoitukseen markkinoilla olevat jäykempi piikkiset takkukarstat ovat yleensä parempia ja tehokkaampia, kuin kammat tai normaalit enemmän joustavat ”pehmeämmät” ja lyhytpiikkiset karstat. Normaalit karstat joustavat yleensä liikaa ja liukuvat vain takun yli. Myös niiden piikkimaton pinta-ala on turhan iso, jolloin karstaan tulee kerralla helposti liikaa karvaa ja silloin takun selvitys on vaikeampaa ja koiralle kivuliaampaa. Kampa taas ei sitten jousta yhtään, joten jos takkukaan ei hajoa tai lähde irti, se tuntuu varmasti ikävältä repimiseltä.

Jos olet käyttänyt hoitoainetta todella runsaasti, voit huuhtaista ylimääräiset hoitoaineet pikaisesti pois ennen shampoon levittämistä, jos vain vähän, kastele koira ja levitä tarvittava määrä shampoota. Pese ja vaahdota turkki joka paikasta normaalisti. Jos shampoo ei vaahtoa kunnolla (ellei ole saippuaton shampoo) vaahdota koira uudelleen, tunnet sen kyllä sormissasi, milloin turkki tuntuu puhtaalta ja milloin taas edelleen liukkaalta ja rasvaiselta tai tahmaisen pölyiseltä karvalta. Huuhtelun jälkeen levitä vielä laimennettua hoitoainetta koko turkkiin ja huuhtele se pois.

Laimennussuhde riippuu siitä, miten paksu turkki on ja minkälaiset takut sinne on vielä jäänyt. Sekä miten takkuuntuva lemmikkisi turkinlaatu yleensäkin on. Parhaiten saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan laimennussuhteen kokeilemalla. Jos käytät apuna sekoituspulloja, joiden kyljessä on mukana mittaviivat, merkitse mielestäsi paras laimennussuhde tussilla sekoituspullon kylkeen, niin muistat sen sitten myös seuraavalla kerralla.

Voit aloittaa esim. kokeilemalla 1:15 laimennussuhdetta tai jos koirallasi on todella paksu turkki, josta shampoon ja hoitoaineen poishuuhtelu on hankalaa, voit laimentaa sitä vieläkin enemmän. Mikäli laimennat hoitoainetta reilummin, voit huuhdella sen huolimattomasti pois, tai jättää turkkiin sellaisenaan. Tärkeintä olisi, että laimennussuhde on sellainen, että saat hoitoaineen levittymään ihan joka paikkaan, ihoon asti. Muista kuitenkin siinä tapauksessa huuhdella shampoo ensin kunnolla pois, ettei se jää mihinkään kohtaan kutittamaan kuivuessaan iholle.

Jos laimennat hoitoainetta esim. 1:40 voit käyttää sitä myös kuivaan turkkiin harjausnesteen sijaan. Jos tuntuu, että se on liian paksua ja esim. villava turkki jää rasvaisen tuntuiseksi ja näköiseksi, voit laimentaa sitä niin paljon, että se tulee ulos mikrohienoa suihketta suihkuttavasta pullosta. Jos suihkepullon suuttimet menevät tukkoon, tiedät, että kyseinen laimennussuhde on liian paksu kyseiseen pulloon.

Mikäli käytät tätä hoitoainetta harjausnesteenä, suosittelemme laimentamaan sitä vain vähän kerrallaan, koska siinä ei ole samanlaisia ainesosia ja säilöntäaineita, kuin valmiissa harjausnesteissä.

Onko haluamasi koko loppu? Laita meille viestiä niin kerromme, voimmeko pullottaa / milloin kyseistä kokoa tulee lisää varastoon.

Lisätiedot

Valitse koko

250 ml (itsepullotettu), 00 ml (itsepullotettu), 500 ml (itsepullotettu), 473 ml (alkuperäinen), gallona (3,8 litr.), 100 ml (itsepullotettu)

2 arviota tuotteelle Groomer’s Edge The Solution Hoitoaine

  1. Susanna Palonkorpi

    Hyvä shampoo takkuuntuvalle isovillakoiran turkille. Meillä mennyt nyt kahdella isovillakoiralla takkuikä ohi helposti tämän hoitoaineen ja saman merkin shampoon (Groomer’s Edge – Ultimate) avulla. Ollaan voitu pidentää pesuväliä 1 viikosta – 4 viikkoon. Haju on miellyttävä, ei liian voimakas, ja turkista tulee ihanan kiiltävä ja pehmeä pesun jälkeen.

  2. Pinja

    Luotto hoitoaine, isovillan takkuikä selätetty tämän avulla. Myös nyt takkuiän jälkeen käytössä hoitoaineen ihanan tuoksun ja hoitavuuden takia. Hoitoaine on myös tosi riittoisaa, laimentamalla saa hyvin säädeltyä hoitavuuden tasoa, oli takkuikää tai ei. Turkista jää pehmeä pesun jälkeen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *