Hasamiya trimmaussakset 7″, leveä sormituki

125,00 

Uusi Hasamiya -saksisarja japanilaista huippulaatua!

2 varastossa

Kuvaus

Hasamiya trimmaussakset 7″ leveällä sormituella

Suorat ja erittäin laadukkaat Hasamiya trimmaussakset leikkaavat karvan todella tarkasti ja nopeasti. Myös nämä sakset sopivat erinomaisesti laatua arvostavalle trimmaajalle.

Saksien paikallaan pysyvä terä tuntuu painavammalta, joten saksiliikkeen tekeminen on helpompaa ja sen myötä jälki tarkempaa. Siksi nämä sopivatkin erityisesti tarkkaan työhön sekä trimmauksen viimeistelyyn.

Hasamiya ohennussakset ovat erittäin laadukkaat ja yksilöllisesti käsityönä valmistetut ja teroitetut sakset. Saksissa on kiinteä sormituki. Sakset tulevat pehmustetussa säilytyslaatikossa, jossa mukana myös pieni öljypullo, säämiskä saksien puhdistamista varten, sekä kiristämiseen tarkoitettu erikoisavain.

Nämä sakset sopivat erittäin vaativalle trimmaajalle.

Saksien kokonaispituus on 19,5 cm. Saksen terän pituus on n. 9 cm, lappeen leveys n. 1,3 cm. Paino 68,4g ohuilla sormikumeilla.

Sakset ovat hyvin terävät, joten ole varovainen, kun puhdistat niitä paketissa tulevalla säämiskällä.

Saksien kiristäminen
Terät muotoutuvat muutaman leikkauskerran jälkeen, joten kiristä saksien kiristysruuvia mukana tulevalla erikoisavaimella.
Näin leikkausominaisuudet säilyvät myös jatkossa hyvinä, eivätkä saksien lappeet ”kinnaa” toisiinsa ja aiheuta saksen pintaan lovea. Tämä ohje pätee myös muihin saksiin, joten jos et vielä ole tarkistanut omien uusien saksien jäykkyyttä, kannattaa se tehdä nyt.

Voit säätää näiden saksien kireyttä mukana tulevalla erikoisavaimella.

Kun huollat saksia säännöllisesti, pysyvät ne pidempään terävinä.

Puhdista terät säämiskällä ja öljyä laakerointi (ruuvin kohta) saksi-öljyllä työpäivän päätyttyä tai aina, jos sakset kastuvat (leikkaat märkää karvaa). Tarkista samalla ruuvin kireys ja säädä tarvittaessa.

Jos sakset likaantuvat (esim. hiuskemikaalit, jos esim. ulkomailla lakkaat koirasi karvoja) puhdista ne pehmeällä liinalla ja miedolla pesuaineliuoksella, huuhtele ja kuivaa hyvin. Öljyä lopuksi laakerointi.

Huom!
Sinun ei tarvitse purkaa saksia ja laittaa öljyä sinne ruuvin väliin, vaan tiputa pieni tippa / tai kierrä korkkia niin kauan, että saat öljyn valumaan mukana tulevan öljypullon siveltimeen asti, siihen ruuvin viereen, missä saksien terät ovat kiinni toisissaan. Tee muutama saksiliike ja pyyhi ylimääräinen öljy pois.

Nämä sakset eroavat toisista Hasamiyan 7″ trimmaussaksista ehkä eniten leveämmällä sormituella sekä peukalon reiän puoleisella ergonomisella muotoillulla. Näissä saksissa sormiosa on muutaman millin pienempi kuin toisissa Hasamiyan 7″ saksissa.

Mikäli sinulla on pienet tai kapeat sormet, tilaa samalla paksummat sormikumit niin sakset eivät ”hölsky” käsissä, eikä sakset liu’u sormia pitkin sormen tyveen lähelle rystystä.

 

Lisätiedot

Paino 0,068 kg
Mitat 19,5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hasamiya trimmaussakset 7″, leveä sormituki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *