Hasamiya trimmaussakset 7″

119,00 

Uusi Hasamiya -saksisarja japanilaista huippulaatua!

2 varastossa

Ilmainen toimitus, kun tilauksesi ylittää 100,00 

Kuvaus

Hasamiya trimmaussakset 7″ (tub)

Suorat kevyet ja erittäin laadukkaat Hasamiya trimmaussakset leikkaavat karvan todella helposti ja nopeasti. Nämä sakset sopivat erinomaisesti laatua arvostavalle trimmaajalle.

Saksen profiili on kapea, joten nämä sopivat erityisesti tarkkaan työhön sekä trimmauksen viimeistelyyn.

Hasamiya ohennussakset ovat erittäin laadukkaat ja yksilöllisesti käsityönä valmistetut ja teroitetut sakset. Saksissa on kiinteä sormituki, sekä tukisormia varten pieni levennys, jolloin saksia tukevat sormet pysyvät paremmin paikallaan. Sakset tulevat puisessa säilytyslaatikossa, jossa mukana myös pieni öljypullo.

Nämä sakset sopivat erittäin vaativalle trimmaajalle.

Sakset ovat hyvin terävät, joten ole varovainen, kun puhdistat niitä paketissa tulevalla säämiskällä.

Saksien kokonaispituus on 19,7 cm, leveys leveimmästä kohdasta 5,5 cm. Saksen terän pituus n. 9,5 cm, lappeen leveys n. 1 cm.

Saksien kiristäminen
Terät muotoutuvat muutaman leikkauskerran jälkeen, joten kiristä saksien kiristysruuvia mukana tulevalla erikoisavaimella.
Näin leikkausominaisuudet säilyvät myös jatkossa hyvinä, eivätkä saksien lappeet ”kinnaa” toisiinsa ja aiheuta saksen pintaan lovea. Tämä ohje pätee myös muihin saksiin, joten jos et vielä ole tarkistanut omien uusien saksien jäykkyyttä, kannattaa se tehdä nyt.

Voit säätää saksien kireyttä kätevästi saksissa olevasta korotetusta helmiäis-pinnoitetusta ruuvista.

Kun huollat saksia säännöllisesti, pysyvät ne pidempään terävinä.

Puhdista terät säämiskällä ja öljyä laakerointi (ruuvin kohta) saksi-öljyllä työpäivän päätyttyä tai aina, jos sakset kastuvat (leikkaat märkää karvaa). Tarkista samalla ruuvin kireys ja säädä tarvittaessa.

Jos sakset likaantuvat (esim. hiuskemikaalit, jos esim. ulkomailla lakkaat koirasi karvoja) puhdista ne pehmeällä liinalla ja miedolla pesuaineliuoksella, huuhtele ja kuivaa hyvin. Öljyä lopuksi laakerointi.

Huom!
Sinun ei tarvitse purkaa saksia ja laittaa öljyä sinne ruuvin väliin, vaan tiputa pieni tippa / tai kierrä korkkia niin kauan, että saat öljyn valumaan mukana tulevan öljypullon siveltimeen asti, siihen ruuvin viereen, missä saksien terät ovat kiinni toisissaan. Tee muutama saksiliike ja pyyhi ylimääräinen öljy pois.

Nämä sakset eroavat toisista Hasamiyan 7″ trimmaussaksista ehkä eniten painon perusteella, sekä aavistuksen kapeammilla sormirenkailla sekä sormituella.

Mikäli sinulla on pienet tai kapeat sormet, tilaa samalla paksummat sormikumit niin sakset eivät ”hölsky” käsissä, eikä sakset liu’u sormia pitkin sormen tyveen lähelle rystystä.

 

Lisätiedot

Paino 0,060 kg
Mitat 19,7 × 5,5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.