Ale!

Heiniger Basic trimmauskone yhdellä Li-ion akulla ja 10-terällä

320,00 

Heiniger akkukone 10-terällä (1,5 mm).

 

3 varastossa

Ilmainen toimitus, kun tilauksesi ylittää 100,00 

Kuvaus

Heiniger Basic trimmauskone yhdellä Li-ion akulla.

Heinigerin koneet on valmistettu Sveitsissä, missä tuotteiden laadusta ei tingitä!

Koneen mukana tulee mm. yksi Lithium-ion akku, jonka toiminta-aika vaihtelee ajettavan turkinlaadun mukaan useimmiten 60-90 min välillä. Tyhjän akun lataus kestää 60 min.

Li-ion akut ovat erinomaisia aikaisempiin akkuihin verrattuna siksi, että niissä teho kestää samalla tasolla koko sen ajan, kuin akussa on virtaa. Vanhoissa ns. normaaleissa akuissa lataus lähtee heikkenemään heti kun aloittaa koneen käytön ja loppujen lopuksi se hiipuu niin, että sitä ei enää voi käyttää, vaikka teoriassa siinä virtaa olisi vielä jäljellä. Tällä koneella sellaista ei pääse käymään, koska akut antavat virtaa koneelle samalla teholla niin kauan kuin virtaa riittää!

Heinigerin Basic kone painaa akun kanssa vain 440 g ja sen käyttö on erittäin näppärää, koska painopiste jakautuu tasaisesti koneen molempiin päihin. Toisessa päässä terä ja toisessa akku, keskeltä kapeneva runko, joten Heinigerin kone sopii loistavasti myös pienempäänkin käteen.

Nämä Heinigerin  akkukoneet ovat tällä hetkellä meidän trimmaamon eniten käytetyt trimmauskoneet. Toistaiseksi trimmaamolla on tullut vastaan vain pari koiraa, joiden turkki on ollut niin huopainen ja takkuinen, ettei tämä kone ole siihen purrut. Tosin näilläkin parilla koiralla turkki olisi saat tällä koneella pois, jos oltaisiin haluttu leikata ne alle millin pituiseen karvaan. Joten voi sanoa, että vaikka kyseessä on akkukone, joissa yleensä tehoja on vähemmän kuin johdollisissa koneissa, niin sen tehot ovat riittäneet loistavasti kaikilla asiakkailla.

Koneeseen käyvät kaikki A5 -sarjan terät.

Myyntipaketti sisältää koneen lisäksi

  • laturin
  • 1 akku
  • 10 – terä (1,5 mm)
  • teräöljyn
  • puhdistusharjan
  • käyttöohjeet, Huom! tässä koneessa mukana käyttöohjeet myös suomeksi!

Valmistajan säilytysohjeet:

Säilytä karvanleikkuukone ja varusteet seuraavasti:

Säilytetään aina toimitetussa pakkauksessa. Säilytä sisätiloissa. Säilytä kuivassa ja pölyttömässä tilassa. Suojaa suoralta auringonvalolta. Vältä mekaanisia iskuja. Varastointilämpötila: 0 – 40 °C. Suhteellinen kosteus enintään 75%. Tarkasta yli 3 kuukauden varastoinnin aikana osien kunto ajoittain. Lataa tarvittaessa.

Lisätiedot

Paino 0,440 kg
Mitat 204 × 50 × 41 cm
Valitse väri

lila, pinkki (tassukuvio)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...