Ale!

Heiniger Saphir Style trimmauskone kahdella Li-ion akulla ja yhdellä terällä

(1 tuotearvio)

360,00 

Laadukas Heiniger trimmauskone kahdella akulla

 

Varasto loppu

Kuvaus

Heiniger Saphir Style trimmauskone kahdella Lithium-ion akulla ja yhdellä terällä.

Väri LILA.

Tällä hetkellä mielestämme markkinoiden paras ja laadukkain akkukone (pinkki tai lila). Heinigerin koneet on valmistettu Sveitsissä, missä tuotteiden laadusta ei tingitä!

Koneen mukana tulee mm. kaksi Lithium-ion akkua, joiden toiminta-aika vaihtelee ajettavan turkin laadun mukaan useimmiten 60-90 min välillä  ja tyhjän akun lataus kestää 60 min. Eli kun vähintään toinen akku on aloittaessasi täynnä, ehtii toinen latautua tarpeeksi, ennen kuin käytössä olevasta akusta loppuu virta.

Li-ion akut ovat erinomaisia siksi, että niissä teho kestää samalla tasolla koko sen ajan, kuin akussa on virtaa. Vanhoissa ns. normaaleissa akuissa lataus lähtee heikkenemään heti kun aloittaa koneen käytön ja loppujen lopuksi se hiipuu niin, että sitä ei enää voi käyttää, vaikka teoriassa siinä virtaa olisi vielä jäljellä. Tällä koneella sellaista ei pääse käymään, koska akut antavat virtaa koneelle samalla teholla niin kauan kuin virtaa riittää!

Heinigerin Saphir Style kone painaa akun kanssa vain 440 g ja sen käyttö on erittäin näppärää, koska painopiste jakautuu tasaisesti koneen molempiin päihin. Toisessa päässä terä ja toisessa akku, keskeltä kapeneva runko, joten Heinigerin kone sopii loistavasti myös pienempäänkin käteen.

Tämä Heinigerin Saphir Style -sarjan akkukoneet ovat tällä hetkellä meidän trimmaamon eniten käytetyt (ja asiakkaille myydyt) trimmauskoneet.

Toistaiseksi trimmaamolla on tullut vastaan vain pari koiraa, joiden turkki on ollut niin huopainen ja takkuinen, ettei tämä kone ole siihen purrut. Silloin olemme käyttääneet niihin koiriin Heinigeri Opal trimmauskonetta, jossa kakkosnopeudella ajettaessa on suuremmat kierrokset. Tosin näilläkin parilla koiralla turkki olisi saat tällä koneella pois, jos oltaisiin haluttu leikata ne alle millin pituiseen karvaan. Joten voi sanoa, että vaikka kyseessä on akkukone, joissa yleensä tehoja on vähemmän kuin johdollisissa koneissa, niin sen tehot ovat riittäneet loistavasti kaikilla asiakkailla.

Koneeseen käyvät kaikki A5 -sarjan terät.

Myyntipaketti sisältää koneen lisäksi

  • laturin
  • #10 (1,5 mm)
  • 2 kpl akkuja
  • teräöljyn
  • puhdistusharjan
  • käyttöohjeet, Huom! tässä koneessa mukana käyttöohjeet myös suomeksi!

Valmistajan säilytysohjeet:

Säilytä karvanleikkuukone ja varusteet seuraavasti:

Säilytetään aina toimitetussa pakkauksessa. Säilytä sisätiloissa. Säilytä kuivassa ja pölyttömässä tilassa. Suojaa suoralta auringonvalolta. Vältä mekaanisia iskuja. Varastointilämpötila: 0 – 40 °C. Suhteellinen kosteus enintään 75%. Tarkasta yli 3 kuukauden varastoinnin aikana osien kunto ajoittain. Lataa tarvittaessa.

Lisätiedot

Paino 0,440 kg
Mitat 204 × 50 × 41 cm
Valitse terän pituus

#10 terä (1,5 mm), #1 terä (2,4 mm)

1 arvio tuotteelle Heiniger Saphir Style trimmauskone kahdella Li-ion akulla ja yhdellä terällä

  1. Susanna Palonkorpi

    Laadukas ja kestävä trimmikone, kohta ollut 2v käytössä. Hiljainen eikä tärise äärettömästi kädessä kuten oma aikaisempi kone teki. Yksi akku kestää täyteen ladattuna hyvin kahden isovillan konetöihin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *