Ale!

Henbor Superior kaarevat sakset 8″

59,00 

Loistava vaihtoehto kaarevilla saksilla harjoitteluun!

1 varastossa

Ilmainen toimitus, kun tilauksesi ylittää 100,00 

Kuvaus

Henbor Superior kaarevat sakset 8″

Henbor Superiorin kaarevissa saksissa on loiva kaari, joten nämä ovat erinomaiset sakset, kun harjoittelet kaarevilla saksilla leikkaamista.

Näillä saat leikatessa enemmän ”anteeksi” jos esim. käsi on vähän epävakaa. Saksi on tavallaan ”hitaampi” saksi leikata, kuin esim. myynnissä olevat PetShopin sakset.

Ja jos tykkäät leikata saksilla, joista kuuluu ns. ”saksiääni” kun liikutat saksia niin nämä ovat juuri sellaiset sakset!

Teräs on laadukasta ja voit tarvittaessa teroittaa saksia useita kertoja. (Varsinkin jos ostat nämä sakset ns. likaisen karvan lyhennystä varten.)

Sormikumit ovat kapeat, joten nämä sopivat myös ”paksuille” sormille.  Sormikumit on irroitettavat, joten jos haluat vaihtaa ne paksumpiin sormikumeihin niin voit tilata ne kätevästi samalla. Tässä suora linkki paksuihin sormikumeihin.

Saksissa on kaksi irrotettavaa sormitukea.

Valmistettu Italiassa.

**

Jos tykkäät tehdä ”saksiliikettä”, etkä halua että saksista kuuluu mitään ääntä niin valitse silloin PetShop-malliston sakset. Lisäämme tuotteita nettikauppaan sitä mukaa, kun saamme niitä varastoon. PetShop -sarjan sakset ovat nopeat ja kevyet käyttää, siksi ne voivat olla haastavat ensimmäisiksi saksiksi. Mutta kun saksilla leikkaaminen on jo tuttua puuhaa, ovat PetShopin sakset loistava valinta aina kotitrimmaajasta ammattilaiseen!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...