Ale!

Kiepe kaarevat trimmaussakset 8″

120,00 

Loivasti kaarevat Kiepen trimmaussakset, 8″.

1 varastossa

Ilmainen toimitus, kun tilauksesi ylittää 100,00 
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kiepe kaarevat trimmaussakset 8″

Nämä loivasti kaarevat trimmausakset ovat valmistettu laadukkaasta saksalaisesta teräksestä, joten voit teroituttaa niitä tarvittaessa useamman kerran.

Saksissa on mattapintainen viimeistely sekä kätevä kierrettävä kiristysnuppi, jolla saat säädettyä saksien jäykkyyden helposti ilman mitään erillistä välinettä juuri omalle leikkaustyylillesi sopiviksi.

Mukana myös pehmeät ja normaalia paksummat sormikumit, jotka voit tarvittaessa poistaa tai vaihtaa ohuempiin.

Sakset tulevat rasiassa, jossa on mukana myös pieni, kätevä ja erittäin riittoisa öljypullo. Käytäthän saksien hoitamiseen aina erityisesti saksille suunniteltua öljyä! Hätätapauksessa voit käyttää trimmausterille tarkoitettua öljyä. Mutta ei koskaan ompelukone tms. yleisöljyjä.

Öljypullo sisältää sekä öljyn, että pullon toisessa päässä olevan pienen siveltimen, joten et voi tiputtaa saksille tätä öljyä liikaa! Saat öljyn kätevästi siveltimeen kierittämällä öljypullon toisesta päästä ja ”töpöttämällä” sivellintä saksien siihen kohtaan, missä saksen lappeet kohtaavat, ei siis koko saksen pituudelle.

Ja jos jostain syytä innostut ”töpöttelemään” öljyä liikaa niin ei hätää, pyyhkäise ylimääräinen pois nukkaamattomalla liinalla, esim. kuituliinat ovat tähän tarkoitukseen erinomaiset. Normaalista talouspaperista saattaa irrota pienen pientä nukkaa, joka jää öljyn mukana saksien väliin ja saattaa aiheuttaa sen, että saksen terät eivät liu’u tasaisesti jolloin terän kulma muuttuu ja saattaa tylsyttää toista terää. Myös liika karva saksien välissä voi tehdä saksille saman virheliikkeen.

Saksien kokonaispituus on n. 21,5 cm. Terän pituus n. 11 cm. Terän leveys leveimmästä kohdasta 12 mm. Sakset painavat sormikumien kanssa 74g.

TIESITKÖ:

Useissa saksissa on mukana sormikumit. Mikäli tilaat joskus sellaiset sakset, että tuntuu, että sakset liukuvat ja liikkuvat liikaa sormissa, tai sormet eivät vain mahdu kunnolla saksien reikiin niin ei hätää, voit ostaa saksiin uuden sormikumit. Itselläni on muutamissa saksissa näiden saksien kuvan tapaiset paksut renkaat mutta joissain saksissa paljon ohuemmat. Ja yksissä saksissa kahdet ohuet päällekkäin, koska yhdet kapeat olivat liian ohuet ja paksut taas liian paksut. 🙂 Paksummat löydät tästä linkistä tai mikäli etsitkin niitä ohuempia niin ota yhteys asiakaspalveluun, katsotaan yhdessä juuri sinun sormille ja saksillesi sopivan kokoiset ja väriset. t. Tiina

 

 

 

Lisätiedot

Paino 0,74 kg
Mitat 21,5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.