Kiepe Professional trimmaussakset 8″

69,00 

Erityisen hyvät sakset aloittelevalle trimmaajalle.

2 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kiepe Professional trimmaussakset 8″

Kiepe Professional sakset ovat paksua ja jämäkkää terästä, joten saksi ei taivu ja anna periksi leikatessasi väärässä kulmassa tai leikatessa paksua karvatukkoa/takkuista karvaa.

Nämä Kiepen sakset sopivat erinomaisesti aloitteleville trimmaajille. Näillä saat leikatessa enemmän ”anteeksi” jos esim. käsi on vähän epävakaa. Saksi on tavallaan ”hitaampi” saksi leikata.

Lisäksi Kiepen sakset ovat myös erittäin suosittuja ammattilaisten sekä kokeneempien trimmaajien keskuudessa, jossa niitä käytetään erityisesti paksukarvaisiin rotuihin tai likaisen turkin lyhennykseen ennen pesua.

Nämä ovat minun suosikki sakset (Tiina). Minulla on ”jäykät ranteet”, enkä ole mikään saksivirtuoosi, joten nämä sopivat juurikin tuon hitauden ja jämäkän tunteen takia minulle parhaiten. 🙂

Ja jos tykkäät leikata saksilla, joista kuuluu ns. ”saksiääni” kun liikutat saksia niin nämä ovat juuri sellaiset sakset!

Nämä Kiepen sakset ovat erittäin hyvä vaihtoehto jo senkin takia, että teräs on laadukasta ja voit tarvittaessa teroittaa saksia useita kertoja. (Varsinkin jos ostat nämä sakset likaisen karvan leikkaamista varten.)

Ns. edullisen markettisaksen teräs on usein niin ”heppoista”, että sitä ei voi teroittaa uudelleen niin, että saksista saataisiin jälleen uuden veroiset. Niiden teräs kuluu nopeammin, jolloin saksien leikkauspinta vaan häviää, kun niitä teroitetaan.

Paksut irrotettavat sormikumit (väri tummansininen, toinen kumi isompi ja toinen pienempi), sekä sormituki.

Mukana pieni öljypullo.

Valmistettu Italiassa.

**

Jos tykkäät tehdä ”saksiliikettä”, etkä halua että saksista kuuluu mitään ääntä niin valitse silloin PetShop-malliston sakset. Lisäämme tuotteita nettikauppaan sitä mukaa, kun saamme niitä varastoon. PetShop -sarjan sakset ovat nopeat ja kevyet käyttää, siksi ne voivat olla haastavat aivan aloittelijoille.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiepe Professional trimmaussakset 8″”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *