Ale!

Oster Pro tiheäpiikkinen harja, koko S

19,90 

Ihana uutuusharja!

1 varastossa

Ilmainen toimitus, kun tilauksesi ylittää 100,00 

Kuvaus

Oster Pro tiheäpiikkinen harja, koko S

Tämä Pro -sarjan harja on erinomainen vaihtoehto silloin, kun haluat hellävaraista harjausta!

Piikkien tyyny joustaa sopivasti, mutta on kuitenkin tarpeeksi jämäkkä normaaliin harjaamiseen. Mikäli turkki on takussa tai pitkä, valitse silloin jämäkämpi karsta. Jämäkämpi karsta ei jousta niin paljon ja puree sen myötä takkuihin paremmin.

Kun haluat, että koirasi oppii ja tottuu harjaukseen, on tämä harja silloin hyvä valinta. Vaikka piikit ovat metalliset ilman pyöristettyjä päitä, ovat ne kuitenkin niin ohuet ja hellävaraiset, etteivät ne raavi koiran ihoa.

Harjaa on miellyttävä pitää myös omassa kädessä. Se on tarpeeksi paksu ja siinä on mukavan tuntuinen pinnoite. Eli jos sinulla on nyt sellainen ohutvartinen harja tai karsta ja kätesi väsyy helposti sillä harjatessa, kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä vaihtoehtoa! Saat varresta tukevan otteen, jolloin sinun ei tarvitse puristaa harjaa ja harjaus on rennompaa.

Ja mikäli koirallasi on jo takkuja niin silloin kannattaa ehdottomasti valita toiseksi karstaksi esim. takkukarsta sekä harjausneste, joka helpottaa harjausta ja takkujen selvitystä sekä ehkäisee sähköisen karvan ”lentämistä” ympäriinsä. Ja harjausneste myös suojaa karvaa ettei se katkeile niin helposti.

Löydät meidän valikoimissa olevat harjausnesteet kohdasta TURKINHOITO – harjausnesteet.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.