O´Tom punkkikoukku

9,90 

Aito ja alkuperäinen O´Tom punkkikoukku, paketti sisältää kaksi eri kokoista koukkua.

2 varastossa

Ilmainen toimitus, kun tilauksesi ylittää 100,00 

Kuvaus

Tiesitkö että punkkeja esiintyy jo aikaisin keväällä/myöhään syksyllä, kun keskilämpötilaa pysyy noin 5 asteessa! Tilaa tästä aito ja alkuperäinen O´Tom punkkikoukku! Tämä kapea punkkikoukku ei takerru tai revi karvoja, kun pyörität punkin pois iholta.

O´Tom Punkkikoukku on se aito ja alkuperäinen usean muun merkin kopioma malli, jonka koukkuosa on muotoiltu ja pyöristetty niin, ettei se ole liian terävä tai kapea. Jos kulma on liian terävä, se katkoo punkin pään ja liian kapeassa se on taas vaikea saada pysymään, kun pyörität koukkua.

O´Tom Punkkikoukku- paketissa on mukana kaksi erikoikoista koukkua, näin voit aina valita sopivan kokoisen koukun punkin koon mukaan. Pienempi juuri kiinnittyneille punkeille ja isompi vähän pulskemmille kavereille.

Kun punkki pääsee ihon alle, sen imukärsän piikit kiinnittyvät sinne kuin laivan ankkurit. Jos vedät punkkia sormilla, silmukalla tai esim. tavallisilla pinseteillä, on aina vaarana että puristat pään ja vartalon kiinnityskohtaa liikaa ja ankkuroitu pää katkeaa ihon sisälle ja sisään jääneet ruumiin osat voivat aiheuttaa kivuliaan tulehduksen tai infektion.

Tällä punkkikoukulla punkin pään katkeaminen ihon sisään on lähes mahdotonta, koska punkin poisto tapahtuu pyörivällä liikkeellä, jolloin myös ihon sisällä olevat piikit ”pyörivät” mukana ja irroitus käy lähes itsestään. Jos käytät lassomaista punkkikoukkua, ole varovainen, ettet kiristä lassoa liian kireälle, silloin punkin pää saattaa ”leikkautua” irti.

Muista desifioida koukku aina käytön jälkeen.

Lisätiedot

Paino 0,05 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.