Pek hoitoaine, 250ml

19,90 

Erittäin riittoisa ja tehokas hoitoaine

5 varastossa

Ilmainen toimitus, kun tilauksesi ylittää 100,00 
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Pek hoitoaine, 250ml

Pek hoitoaine on loistava apu vaikeiden takkujen aukaisemiseen. Ainesosat auttavat turkkia palautumaan sen oikeaan kosteustasapainoon sekä antavat turkille kimmoisuutta sekä sileyttävät sitä.

Pek sulkee yksittäisen karvan karvasuomuja ja tekee karvasta sileämmän ja vahvemman. Se estää likaa tunkeutumasta liian syvälle karvaan ja pitää yllä kosteustasapainoa.

Voit sekoittaa Pek-hoitoainetta esim. ISB Banaani-hoitoaineeseen, se auttaa turkkia pysymään takuttomana.

Pek-hoitoaine on todella monikäyttöinen!

Normaali käyttö:
Pese koira shampoolla ja huuhtele shampoo normaalisti pois.
Laita tarvittava määrä hoitoainetta turkkiin, joko laimentamattomana tai laimennettuna, anna vaikuttaa noin 3 min ja huuhtele pois. Voit tarvittaessa kammata turkkia ja selvitellä tiukkoja kiharoita/takkuja hoitoaineen vaikuttaessa.

Erityisesti näyttelyihin:
Normaalin pesun ja hoitoaineen laittamisen jälkeen sekoita pieni määrä hoitoainetta lämpimään veteen ja hiero hyvin turkkiin tai käytä suihkepulloa apuna levittämiseen.
Kuivaa turkki huuhtelematta. Harjaa tasaisesti kuivauksen aikana, kunnes hoitoaine on imeytynyt. (Suosittelemme testaamaan sopivaa sekoitussuhdetta näyttelyiden välisissä pesuissa!)

Tehohoito:
Normaalikäytön lisäksi takkujen aukeamista helpottamaan voit sekoittaa pienen tilkan kuumaa vettä pek-hoitoaineeseen ja laittaa esikäsittelynä ennen pesua kuivaan turkkiin. Anna vaikuttaa jopa 30-60 minuuttia ja pääset helpommin aukaisemaan takkuja.

Harjausnesteenä:
Voit jopa tehdä siitä kampausnesteen suihkepulloon: sekoita 1 teelusikallinen pek-hoitoainetta puoleen litraan kuumaa vettä. Anna jäähtyä ja voit suihkuttaa kampausnestettä turkkiin kuivatessa tai harjatessa. Erityisesti keskipitkille turkeille: suihkuta ennen kuivausta niihin kohtiin, joihin toivot lisää volyymia.

Iv San Bernardin best seller!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.