PetShop Chunkers 7″

95,00 

Näillä karva katkeaa tehokkaammin kuin tavallisilla ohennussaksilla.

2 varastossa

Kuvaus

PetShop Chunkers 7″

Laadukkaat PetShop Chunkers sakset leikkaavat karvaa kerralla vähemmän kuin normaalit sakset, mutta enemmän kuin tavalliset ohennussakset.

Saksissa mukana paksut ja pehmeät (irroitettavat) sormikumit sekä molemmissa päissä (irroitettavat) sormituet.

Saksien pituus sormitukien kanssa 19,5 cm, terän leveys leveimmästä kohdasta; suora terä n. 1cm, hammastettu terä n.1,5cm. Saksien paino sormikumien kanssa vain 68,8g.

Nämä sakset sopivat myös ”paksummille sormille”, jos haluat tulla kokeilemaan näitä saksia omassa kädessäsi niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. 🙂

Erinomaiset esim. silloin, kun pintaan ei haluta millin tarkkaa leikkausjälkeä, mutta ohennussaksilla leikkaaminen kestää liian kauan.

Kaikilla Chunkers saksilla leikkaaminen vaatii leikkaajalta vakaata kättä. Chunkers saksilla (kuten ei yleensä muillakaan saksilla)  ei voi leikata paksua karvatukkoa tai takkua.

Jos et ole ennen leikannut chunkerseilla, tulet varmasti ihastumaan näihin saksiin. Aloita varovasti esim. karvan latvoja leikaten. Opit pikku hiljaa käyttämään saksia oikein, jolloin ne säilyvät terävinä pidemmän aikaa.

Jos saksien säädöt ovat liian löysät, saksien kärjet eivät leikkaa tasaisesti ja se aiheuttaa saksien suoraan terään lovia.
Muista siis tarkistaa säännöllisin väliajoin, että sakset eivät ole liian löysät (tai kireät). Saksissa on kiinteä kiristyspyörä, joten et tarvitse erillistä työkalua saksien säätämiseen.

Mikäli käytät saksia (näitä tai muitakin saksia) liian kauan niin, että terät ”kinnaavat” epätasaisesti toisiinsa, vääntyvät terät lopulta niin, ettei ne mene enää ollenkaan kiinni.

Leikkaa näillä saksilla aina vain puhdasta karvaa, pienikin hiekanjyvä tylsyttää terät, jolloin terät eivät enää liu toistensa päälle kuten kuuluu.

Sakset ovat kätevässä saksikotelossa, jossa mukana puhdistusliina sekä pieni öljypullo.

Lisätiedot

Paino 0,069 kg
Mitat 19,5 × 1,5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PetShop Chunkers 7″”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *