PetShop ohennussakset 6,5″

95,00 

Koti- sekä ammattikäyttöön!

1 varastossa

Ilmainen toimitus, kun tilauksesi ylittää 100,00 
Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

PetShop ohennussakset 6,5″ (42 hammasta) kiinteällä sormituella, stoppari/vaimentimella sekä irrotettavilla sormikumeilla.

Ohuet soviterenkaat voit helposti poistaa ja laittaa takaisin, tai vaihtaa paksumpiin.

Ohennussakset ovat yksipuoliset.

PetShop ohennussakset soveltuvat erinomaisesti myös ammattikäyttöön, koska ne on valmistettu erittäin laadukkaasta teräksestä. Teräs kestää tarvittaessa useat ammattilaisen teroituskerrat.

Sakset on ergonomisesti muotoiltu, joten ne vähentävät ranteen rasitusvammoja, kun kädellä ja sormilla on luonnollinen asento leikatessa.

Sakset tulevat laadukkaassa vetoketjulla suljettavassa saksikotelossa, jonka sisällä on myös puhdistusliina, pieni öljypullo / puhdistusharja. Saksien tiukkuutta voit säätää mukana tulevalla erikoisavaimella.

Kotelossa sakset pysyvät paremmin suojassa pölyltä ja turhilta osumilta.

Saksen koko pituus n. 18,5 cm, terän pituus n. 7,5 cm.

Nämä sopivat hyvin erittäin monille eri roduille.

Kysy muita kokoja asiakaspalvelustamme. Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinun tarpeisiin sopivat sakset.

Saksissa satunnaisen väriset sormikumit (musta, sininen, pinkki).

TIESITKÖ:

Useissa saksissa on mukana sormikumit. Mikäli tilaat joskus sellaiset sakset, että tuntuu, että sakset liukuvat ja liikkuvat liikaa sormissa, tai sormet eivät vain mahdu kunnolla saksien reikiin niin ei hätää, voit ostaa saksiin uuden sormikumit. Itselläni on muutamissa saksissa näiden saksien kuvan tapaiset ohuet renkaat mutta joissain saksissa paksummat. Ja yksissä saksissa kahdet ohuet päällekkäin, koska yhdet kapeat olivat liian ohuet ja paksut taas liian paksut. 🙂 Paksummat löydät tästä linkistä tai mikäli etsitkin niitä ohuempia niin ota yhteys asiakaspalveluun, katsotaan yhdessä juuri sinun sormille ja saksillesi sopivan kokoiset ja väriset. t. Tiina

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.