PetShop trimmaussakset 6,5″

89,00 

Suorat 6,5″ trimmaussakset oikeakätiselle.

2 varastossa

Ilmainen toimitus, kun tilauksesi ylittää 100,00 

Kuvaus

PetShop trimmaussakset 6.5 tuumaa

Saksien sormirenkaat on ergonomisesti muotoiltu, joten ne eivät rasita sormia ja rannetta yhtä paljon, kuin täysin suorat sakset.

Nämä sakset soveltuvat kaikille trimmaajille. Käytämme näitä trimmaamolla, joten sopivat erinomaiseti myös ammattikäyttöön.

Sakset ovat kevyet ja leikkaavat karvan helposti katki. Karva ei liu saksen pinnalla ja sen takia saat näillä saksilla tarkkaa jälkeä.

Näissä saksissa on kapeahko profiili, joten jos olet tottunut leikkaamaan esim. Roselinen suorilla ja kapeateräisillä saksilla, on tämä vaihtoehto ehdottomasti kokeilun arvoinen. Uskoisin, että pidät näistä vähintään yhtä paljon.

Näistä saksista ei kuulu sitä perinteistä ”saksen ääntä”, mutta koska näillä leikkaaminen on helppoa, ei tuota ääntä enää vähän ajan kuluttua kaipaa. t. Tiina

Saat trimmaussaksien mukana kätevän saksikotelon jossa sakset pysyvät paremmin suojassa pölyltä ja turhilta osumilta.
Kotelossa on mukana myös pieni öljypullo saksien huoltamista ja pehmeä liina puhtaana pitoa varten.

Mukana ohuet sormikumit, jotka voit helposti poistaa ja laittaa takaisin, tai vaihtaa halutessasi paksumpiin. (kuvassa 7,5 tuuman sakset)

Saksissa on yksi kiinteä kaartuva sormituki sekä stoppari/vaiennin.

Saksien pituus kärjestä sormituen päähän 18,5 cm, leikkaavan terän pituus 7,5 cm, saksien paino ohuiden sormikumien kanssa vain 54,8g!

TIESITKÖ:

Useissa saksissa on mukana sormikumit. Mikäli tilaat joskus sellaiset sakset, että tuntuu, että sakset liukuvat ja liikkuvat liikaa sormissa, tai sormet eivät vain mahdu kunnolla saksien reikiin niin ei hätää, voit ostaa saksiin uuden sormikumit. Itselläni on muutamissa saksissa näiden saksien kuvan tapaiset ohuet renkaat mutta joissain saksissa paksummat. Ja yksissä saksissa kahdet ohuet päällekkäin, koska yhdet kapeat olivat liian ohuet ja paksut taas liian paksut. 🙂 Paksummat löydät tästä linkistä tai mikäli etsitkin niitä ohuempia niin ota yhteys asiakaspalveluun, katsotaan yhdessä juuri sinun sormille ja saksillesi sopivan kokoiset ja väriset. t. Tiina

Lisätiedot

Paino 0,055 kg
Mitat 18,5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.