Ale!

Phoenix Hurricane turkinkuivaaja

239,00  199,00 

Phoenix Hurricane turkinkuivaaja portaattomalla puhallusteholla.

1 varastossa

Sinulta puuttuu 100,00  saadaksesi ilmaisen toimituksen. Jatka vielä ostoksia!

Kuvaus

Phoenix Hurricane turkinkuivaaja

Portaaton säätö takaa jokaiseen hetkeen sopivan puhallustehon.

Phoenix Hurricane turkinkuivaaja on kevyt ja sen venyvä puhallusletku (0,8 – 2,3 m) takaa, että voit käyttää sitä helposti pidemmänkin matkan päässä olevalta pöydältä tai hyllyltä. Ilmavirta lämmittää samalla myös letkua, eli mitä pidempään föönaus kestää, sitä lämpimämmäksi letku ja suutin muuttuvat.

Tehoja kuivaajasta löytyy valmistajan mukaan jopa 2800W. Kuivaajan mukana tulee kaksi eri suutinta.

Phoenix Hurricane turkinkuivaajassa on valittavissa kaksi eri lämpötilaa. Puhallusteho on 59 litraa sekunnissa.

Melutaso 79 db.

Kuivaimella on vuoden takuu.

Trimmaajan vinkit kuivaajan käyttöön:

Yritä kuivata pään aluetta aina niin, ettei ilmavirta mene suoraan koiran korvakäytäviin, silmiin tai nenään, eli poispäin näistä alueista. Ne ovat joillekin koirille erityisen herkkiä alueita ja siksi osa koirista pelkää pään kuivaamista, vaikka suojaisit esim. silmien alueen omalla kämmenelläsi. Joskus voi olla mahdollista, että koira antaa kuivata täydellä teholla kaikki muut paikat paitsi esim. nämä pään, niskan ja korvien alueet. Silloin kuivaaminen kannattaa tehdä ilman letkun päässä olevaa suutinta, samanaikaisesti karstalla/tms. harjaten.

Koska tämä ja kaikki muutkin tehokkaat turkinkuivaajat puheltavat ilmaa niin paljon kovemmalla teholla, kuin mitkään käsiföönit niin kannattaa totuttaa pentu tai aikuinen koira puhallustehoon vähän kerrallaan. Silloin koira oppii heti alusta pitäen, että vaikka puhallus on kovaa niin se ei kuitenkaan ole paha juttu.

Esimerkki opettamisesta

Kuivaa ensin koiraa ilman letkun päässä olevaa suutinta. Silloin ilmavirta tulee “pehmeämmin” ja laajemmalle alalle ja koira tottuu siihen nopeammin. Voit samalla karstata koiraa niin se oppii että puhallus ja karstaus kuuluvat yhteen. Kun koira on rento niin laita letkun päähän suutin ja puhalla ensin hiljaisella teholla ja lisää tehoja vasta sitten, kun koira on tottunut kovempaan puhallukseen. Näin koiralle ei tule pelkotiloja liian kovasta ilmavirrasta.

Kuivaajan huolto

Suosittelemme, että puhdistat koneen perässä olevat suodattimet säännöllisesti, itse teemme sen päivittäin. Ammatti-/päivittäisessä käytössä olevat koneet (Phoenixit + kaikki muutkin merkit) kannattaa huollattaa ammattilaisella noin vuoden välein. Näin koneen moottori säilyy loistavassa kunnossa vuodesta toiseen, kun se puhdistetaan kaikesta ylimääräisestä pölystä mitä se imee sisäänsä ottaessaan ilmaa koneen perästä ja mitä itse ei pysty puhdistamaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.