Ale!

Show Tech kampaterät

45,00 

9 kpl metallikampaterää kätevässä säilytyslaatikossa.

6 varastossa

Ilmainen toimitus, kun tilauksesi ylittää 100,00 

Kuvaus

Show Teck kampaterät, 9 kpl kätevässä rasiassa.

Nämä kampaterät ovat loistava apu trimmatessa. Nopeutat trimmausta, kun käytät kampateriä avuksi lyhentämään turkkia. Lopuksi vain viimeistelet turkin sopivilla saksilla. Säästät ajan lisäksi myös saksikättäsi! Sormet ja ranteet eivät rasitu niin paljon, kuin jos muotoilisit koko turkin saksilla.

Terään napsautettavat kammat on helppo asentaa paikalleen, etkä tarvitse siihen erillisiä työkaluja.

Kampateräsettejä on useilla eri valmistajilla, mutta käytännössä ne ovat lähes identtisiä keskenään. Valitsimme tämän kampasetin omaan käyttöön ja myyntiin sen takia, että meidän mielestä tässä setissä on juuri oikeanlaiset ja pituiset terät, joilla voit trimmata useita eri rotuja sekä turkinpituuksia.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kammat sopivat kaikille tavallisille terille (ns. A5-sarjan terät), kuten Andiksen, Show Techin, Osterin ja Heinigerin teriin (paitsi Aesculap Favoritas ja Show Tech Wide).

Miksi metalli, eikä muovi?

Metallikammat ovat jämäkämpiä ja usein myös kampaterien terät ovat kapeampia, kuin vastaavat muoviset. Metallinen terä kulkee ohuen profiilinsa takia karvan seassa paremmin, kuin paksummat muoviset. Metallikammat ovat myös kestävämmät käytössä, joten niiden terät eivät katkea niinkuin muovisissa saattaa käydä ajan saatossa (muovi haurastuu).

Show Tech kampaterät rasiassa:

Sarja sisältää 9 kokoa (3, 6, 10, 13, 16, 19, 22, 25 ja 32 mm).

HUOM! Parhaan lopputuloksen saat näiden kampaterien kanssa #30-terällä. Muita teriä käyttäessä ei jälki ole niin siistiä ja voi olla, että karva ei katkea ollenkaan.

Vinkkejä kampaterän asentamiseen

Kampaterissä on 2 koukkua terän alareunassa. Napsauta ne kiinni trimmauskoneen terään ja vedä kampaterää eteenpäin pitkin trimmauskoneessa olevaa terää.

Kampaterässä oleva jousi venyy, ja terä napsahtaa paikoilleen trimmauskoneessa olevan terän päälle. Siitä nimi Snap-On. Näissä kampaterissä on kiinnityskohdat kamman etureunassa, sivussa sekä takana, jolloin kampaterä kiinnityy tukevasti kaikilta neljältä sivulta, eikä se irtoa trimmatessa.

Saat kampaterän irroitettua terästä helposti vetämällä sitä eteenpäin, jolloin kampaterän jousi venyy ja saat sen etureunan kiinnityskohdan irti terästä (älä taivuta tai väännä väkisin sivulle, kampaterä lähtee ihan helposti irti, kun vedät sitä oikeaan suuntaan).

Takkuien tai märän turkin lyhennys?

Kampaterät eivät kulje takkuisessa tai erittäin kiharaisessa turkissa. Suosittelemme käyttämään kampateriä aina puhtaaseen, kuivaan ja aukiharjattuun turkkiin.

Valmistajan mukaan voit käyttää kampateriä kaikille roduille, myös esim. villakoirille ja bichoneille. Käytännössä villavien turkkien lyhentäminen on joskus vaikeaa, jos turkki on erityisen tiheä, tai varsinkin kiharainen.

Myös trimmauskoneella on väliä, silloin kun käytät kampateriä.

Jos koneen moottori ”pyörii” liian hitaalla teholla, terä ei liiku tarpeeksi nopeasti jolloin kampaterä saattaa jämähtää paikalleen. Esim. jos sinulla on kaksinopeuksinen trimmauskone, suosittelemme aina käyttämään sitä tehokkaampaa nopeutta.

Leikkaussuunta

Yleensä leikkaussuunta on myötäkarvaan, mutta voit toki leikata turkkia myös vastakarvaan, mutta muista, että silloin pituus on vähän lyhyempi, kuin myötäkarvaan leikatessa. Tietyillä roduilla vastakarvaan leikkaaminen saattaa jättää turkin siistimmän/tasaisemman näköiseksi.

Kun leikkaat turkkia kampaterillä, käytä myös trimmauskampaa nostaaksesi turkkia ylöspäin rungosta ja trimmaa samasta kohdasta uudelleen. Voit toistaa; leikkaus – kammalla turkin nosto, niin monta kertaa, kuin olet tyytyväinen lopputulokseen. Tai voit leikata turkin ensin lyhyemmäksi ”yhdellä vedolla” ja siistiä turkin sitten haluamiasi saksia käyttäen.

Muista leikata turkkia aina siihen suuntaan, että et vahingossa leikkaa koiran ohutta nahkaa, esim. kainalot, nivuset, roikkuvat kaulapoimut, korvanlehdet, kinnerjänne, jne. Eli leikkaa ”ulospäin” rungosta näistä kohdista, ei kohti kainaloa tai nivusia.

Valmistajan varoitus:
Älä koskaan käytä koon 40 tai 50 teriä näissä kampaterissä.

Show Tech Pro Bades SS Snap-on Comb Set 9 pcs

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.