Show Tech pitkäpiikkinen karsta

15,90 

Show Tech pitkäpiikkinen karsta on kevyt ja sen varsiosa on muotoiltu, joten saat siitä hyvän otteen.

6 varastossa

Kuvaus

Show Tech pitkäpiikkinen karsta

Tämän pitkäpiikkisen karstan piikit ovat jämäkät, mutta joustavat karstatessa. Piikkien pituus on 2,2 senttiä. Piikkityynyn koko on noin 5,5 x 8 senttiä.

Erinomainen esimerkiksi pitkän karvan karstaamiseen. Normaalia pidemmät piikit uppoavat helpommin pitkään karvaan, eikä karva ”luiskahda” pois piikkien välistä.

Koska tämän karstan piikit ovat jämäkät, voit käyttää tätä myös ns. takkukarstana. Mikäli takut ovat pieniä tai vaikeissa kohdissa, katso myös kapeampi vaihtoehto Show Tech keskijäykkä takkukarsta. Tuolla karstalla saat selviteltyä helpommin esim. jalkojen ja kainaloiden takut, kun varsi ja piikkiosa on kapeampi.

Suosittelemme aina harjatessa / karstatesssa, varsinkin takkuja avatessa, käyttämään harjausnestettä, se suojaa karvaa ja tekee siitä liukkaamman, jolloin karsta liukuu turkissa paremmin, eikä katko karvaa. Kokeile vaikka ensin testipulloa Groomersin Tangles Away Spraytä. Se on edullinen ja mukavan tuoksuinen harjausneste, hinta alk. 8€.

Jos tarvitset vinkkejä karstaamiseen tai oikeiden tuotteiden valintaan, ota meihin yhteyttä niin autamme mielellämme valitsemaan sopivat tuotteet.

Show Tech pitkäpiikkinen karsta on kevyt ja sen varsiosa on muotoiltu, joten saat siitä hyvän otteen. Jos haluat karstan varteen vieläkin lisää pitoa niin voit kieputtaa siihen esim. sulkapallomailoissa käytettävää ohutta grippiä.

Tämä M-koko soveltuu mielestämme parhaiten keskisuurille ja isoille koirille.

Lisätiedot

Mitat 17 × 10 × 5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Show Tech pitkäpiikkinen karsta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *