Solheds Derma4 Hellävarainen shampoo 750 ml

26,00 

Solheds Derma4 shampoo on suomalainen puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu tutkitusti tehokas hoitoshampoo.

2 varastossa

Sinulta puuttuu 100,00  saadaksesi ilmaisen toimituksen. Jatka vielä ostoksia!

Kuvaus

HUOM! Tuotteiden säilyvyyden osalta on saatu tutkimusten myötä lisätietoa kesäkuussa 2020. Tämän johdosta kaikilla tuotteillamme on 12 – 18kk säilyvyyttä avaamisen jälkeen oikein säilytettynä. Jatkossa näkyy uusissa etiketeissä  säilyvyys avaamisen jälkeen merkintä 18M. Olemme pahoillamme nykyisten/vanhojen tuotteiden sekaannusta aiheuttavista säilyvyysmerkinnöistä.

Solheds Derma4 shampoo on suomalainen puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu tutkitusti tehokas hoitoshampoo hevosille, koirille ja kissoille. Solheds Derma4 shampoo soveltuu usein toistuvaan pesuun, koska se pesee eläimen karvapeitteen hellävaraisesti, ihoa ärsyttämättä.

Solheds Derma4 shampoo myös kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä poistaa tehokkaasti hilsettä. Shampoo on helposti pois huuhdeltavissa. Voit käyttää shampoota myös laimennettuna, jolloin se sekoittuu helpommin paksuun tai villavaan turkkiin.

Käyttöohje: Kastele karvapeite vedellä. Hiero shampoota suoraan erityisen likaisiin kohtiin ja muutoin voit käyttää shampoota veteen laimennettuna. Huuhtele shampoo hyvin pois. Ravistele ennen käyttöä.

Ainesosat: Vesi, kookos & maissi & palmu- peräiset ionittomat tensidit, kasviperäiset glyseriini & propaanidioli, rosmariini, argan, aloe vera, laventeli, minttu, karitevoi, sitruunahappo, Xantaani & hydroksyasetofenoni

pH ~ 7

Säilytys: +10 – 25°C

Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita. Ruotsissa aloe veran käytöllä on 96 tunnin varoaika.

750 ml pullo ryhmäkuvassa vasemmalla.

Lisätiedot

Paino 0.700 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.