Ale!

Tassunpuhdistusvaahto

11,90  10,00 

Kätevä hyväntuoksuinen puhdistusvaahto pumppupullossa.

5 varastossa

Ilmainen toimitus, kun tilauksesi ylittää 100,00 

Kuvaus

UUTUUS! Hellävarainen, tehokas ja riittoisa tassunpuhdistusvaahto.

Puhdistusvaahto on pullotettu suoraan kätevään suihkepulloon, jonka kärjessä on silikoniharja, jossa on pienet ja pehmeät harjakset. Näin sinulla on aina sekä puhdistusaine, että harja saatavilla, etkä sotke käsiäsi likaisiin tassuihin niin helposti.

Suihkauta puhdistusvaahtoa suoraan tassunpohjiin ja harjaa puhtaaksi – niin yksinkertaista se on!

Käyttöohje:

Ravista pulloa ennen käyttöä. Suihkuta vaahtoa tassunpohjiin (tai puhdistettavaan kohtaan), levitä vaahto ja harjaa puhdistettavaa kohtaa pullon päässä olevalla harjalla. Kuivaa tassut puhdistuksen jälkeen, sinun ei kuitenkaan tarvitse huuhdella ainetta pois.

Harjan saat helposti pois korkista, jolloin voit huuhdella sen käytön jälkeen ja aina tarvittaessa. Pullossa on mukana kätevä suoja, joka pitää harjasosan suojassa, ettei harjakset väänny turhaan. Suoja estää myös vahinkopainallukset, kun sen alaosa on kiinni painettavan korkinpään alapuolella.

Ainesosat:

Vesi, cocamidopropyyli-betaiini, propyleeniglykoli, PEG-40-hydrattu riisiöljy, teepuuöljy, metyylikloori-isotiatsolinonani

Varoitus:

Koska tuote sisältää teepuuöljyä, se voi aiheuttaa allergisen reaktion. Mikäli olet epävarma onko koirasi teepuuöljylle allerginen, testaa tuotetta ensin pieni määrä, ennen kuin levität sitä kaikkiin tassuihin.

Pullon koko on 150 ml.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.