Tassuvaha LovePaws (luomu) 25 ml

12,90 

1 varastossa

Kuvaus

Tassuvaha LovePaws (luomu) kätevässä 25 ml rasiassa.

Tassut ovat kosketuksissa joka paikkaan ja siksi niistä huolehtiminen on niin tärkeää. LovePaws tassuvaha imeytyy nopeasti, joten vahaa on helppo ja nopea käyttää, kun ei tarvitse odotella pitkää imeytymisaikaa.

LovePaws tassuvaha sopii käytettäväksi kaikenlaisiin iho-ongelmiin kirsusta hännänpäähän: kuiville ja karheille tassuille, kovettumiin, halkeamiin, haavoihin, ihottumiin, auringonpolttamiin, hot-spotteihin, punkin puremiin jne. Muista rasvata tarpeen mukaan myös lisäksi varpaiden välit sekä kynnet.

LovePaws luomurasva sopii kaikille lemmikeille sekä myös meille ihmisille. Koska kaikki ainesosat ovat jo itsessään hoitavia niin rasva sopii myös erinomaisesti atoopikoille.

Käyttöohje:

Ota vähän vahaa sormenpäähän ja levitä tarvittavaan kohtaan. Anna kuivua hetki niin rasva imeytyy ihoon. Normaali imeytymisaika 20-60 sek. Ongelmakohtiin voit levittää rasvaa enemmän ja odottaa silloin imeytymistä pikkuisen kauemmin. Levitä rasvaa ongelmakohtiin 1-3 kertaa päivässä.

Rasva on erinomainen apu myös suojaamaan ja ennaltaehkäisemään anturoiden halkeamisilta ja/tai lenkin jälkeen hoitamaan tassujen ihoa.

Tässä muutamia loistavia LovePaws tassuvahan ominaisuuksia:

Kosteuttaa ja pehmittää – kaikki valmistuksessa käytetyt ainesosat ovat kosteuttavia, joten ne pehmittävät nopeasti karheat anturat sekä kovettumat.

Hoitaa – Sheavoissa on luonnostaan hoitavia ominaisuuksia ja sitä on käytetty jo ”ikuisuuksien ajan”  suojaamaan auringolta. Sheavoi auttaa tassunpohjia ja ihoa kestämään myös pakkasta.

Rauhoittaa ihoa – LovePaws tassurasva sopii myös herkkäihoisille ja atoopikoille. Se on täydellinen voide kutiseviin ja arkoihin kohtiin, kuten ihottumiin ja hyttysenpistoihin. Huom! ei välttämättä sovi lateksi- tai pähkinäallergisille.

Suojaa – Mehiläisvaha muodostaa ohuen hengittävän ja suojaavan kalvon. Se suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta ja kulutukselta sekä vähentää esim. lian joutumista haavaan.

Antibakteeriset ainesosat – LovePaws tassurasvan aineksista mehiläisvaha, kookosöljy ja sheavoi ovat antibakteerisia. Rasva auttaa osaltaan ehkäisemään tulehdusta iho-ongelmissa sekä tulehtuneiden kohtien paranemisessa. Muistathan, että voit nopeuttaa tulehdusten paranemista pitämällä tulehtuneen alueen puhtaana. Jos tulehtunut alue on koko ajan kosketuksissa esim. likaiseen maahan, tai eläin pääsee sitä koko ajan nuolemaan, sen paraneminen on melko mahdotonta. Mikäli tarvitset neuvoja oikeanlaisten pesuaineiden valintaan niin ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme, yhteystiedot näet sivun alalaidasta.

INCI/ainesosat:

LUOMU: cocos nucifera oil/KOOKOSÖLJY, ole europaea/OLIIVIÖLJY, cera flava/MEHILÄISVAHA, butyrospermum parkii/SHEAVOI

Ei vettä, lisäaineita, säilöntäaineita, kemikaaleja tai muita myrkkyjä. Korkealaatuiset luomu raaka-aineet niiden parhaassa muodossa.

Huom! ei välttämättä sovi lateksi- tai pähkinäallergisille.

Pakkaukseen on merkitty vuosi päivämäärää valmistuskuukaudesta alkaen. Tuote tulee säilyttää kuivassa ja huoneen lämmössä. Oikein säilytettynä rasva voi säilyä useita vuosia. Jos vaha on pitkään esim. auringossa, käyttöikä saattaa lyhentyä. Kuumassa vaha saattaa myös pehmentyä, mutta on käyttökelpoinen ja kovettuu taas huoneenlämmössä. Ethän myöskään säilytä vahaa jääkaapissa tai päästä sitä jäätymään, sillä jos purkin sisälle pääsee liikaa kosteutta, eikä kosteus pääse haihtumaan se saattaa pilaantua. Jos pinnalle on ilmestynyt valkoisia pilkkuja, se on todennäköisesti kookosöljy lämpötilan vaihtelujen seurauksena. Ei siis vaikuta käyttöön.

**

LovePaws tassuvaha (luomu) sopii kaikille lemmikeille sekä myös meille ihmisille. Koska kaikki ainesosat ovat jo itsessään hoitavia niin rasva sopii myös erinomaisesti atoopikoille.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tassuvaha LovePaws (luomu) 25 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *