Trimmipidikkeen kaulainosa, champagne

9,90 

Uutuus! Shampanjan värinen trimmipidikkeen kaulainosa

1 varastossa

Ilmainen toimitus, kun tilauksesi ylittää 100,00 

Kuvaus

Trimmipidikkeen kaulainosa

Eli tunnetaan myös nimellä trimmauslenksu.

Kaulainosan avulla kiinnität koiran trimmauspöydän tankoon ja se suojaa koiraa tippumasta pöydältä trimmauksen ja muiden hoitotoimien aikana.

Tällaisen tai vastaavan käyttö on erityisen suositeltavaa koirilla, jotka eivät vielä osaa seistä paikallaan niitä hoidettaessa (esim. pennuilla).
Tai mikäli koira on arka, se saattaa pelästyä yllättävää ääntä ja hypätä pöydältä, vaikka se olisi muuten tottunut seisomaan paikallaan. Silloin on suuri riski, että pienen koiran jalat vioittuvat sen hypätessä korkealta.
Myös silloin, kun lattia on liukas, ovat isojenkin koirien jalat vaarassa venähtää tai vääntyä.

Suosittelemme siis aina kiinnittämään koiran hoitotoimien ajaksi.

Tässä shampanjan värisessä (löytyy myös ruusukultaisen värisenä!) nylonista valmistetussa kaulainosassa on pikalukko sen kiinnittämistä varten trimmauspöydän telineeseen. Voit säätää lenksun kaula-aukkoa kätevästi yhdellä kädellä, siinä on helposti liikkuva metalliosa, joka pysyy tiukasti kiinni paikallaan.

Koska materiaali on koiralle mukavan pehmoista punosta, ole varovainen, ettei trimmauskoneen terä tai harja/karsta/kampa osu siihen. Mikäli haluat jämäkämpää tekoa olevan lenksun, voisi tämä musta peruslenksu olla siinä tapauksessa hyvä vaihtoehto.

Lenksun materiaali on pehmeää nylon punosta.
Kaulainosan pituus on 45 cm ja leveys 1 cm.

Kun puhdistat siitä karvat jokaisen käyttökerran jälkeen, pysyy se pitkään siistinä ja ehjänä.

Jotta kaulainosan värit ja materiaali pysyisivät mahdollisimman hyvinä, saat parhaan lopputuloksen pesemällä sen miedolla pesuaineella käsin (max. 30 °C) esim. sientä tai muuta pesupyyhettä käyttäen. Jos mahdollista, kastele vain kangasosa niin metalliosat eivät ruostu ja pysyvät kauemmin siisteinä. Kuivaamista ei suositella suorassa auringonpaisteessa. 

Mikäli kuitenkin haluat pestä lenksun pesukoneessa, suosittelemme käyttämään pesupussia, ettei metalliosat riko muita koneessa olevia vaatteita tai pyyhkeitä.

 

Lisätiedot

Mitat 45 × 1 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.