Vetrap karvansuojateippi

5,00 

Helppokäyttöinen itsekiinnittyvä karvansuojateippi sopii erinomaisesti esim. pitkien korvakarvojen suojaamiseen.

Ilmainen toimitus, kun tilauksesi ylittää 100,00 

Kuvaus

Vetrap karvansuojateippi eli itsekiinnittyvä korvamuovi/nyytitystarra

Helppokäyttöinen itsekiinnittyvä nyytitys-/korvamuovi sopii erinomaisesti esim. pitkien korvakarvojen suojaamiseen. Loistava apu esim. silloin, kun korvakarvat pitää suojata ennen näyttelyä, mutta niitä ei voi laittaa lenksuilla kiinni tai nyytteihin, ettei karvaan tule painaumia lenksuista.

Rullan pituus n. 4,5 m, leveys 10 cm, lisäksi kirkkaissa pinkeissä myös kaksi muuta kokoa: kapeampi noin 5 cm, leveämpi 7,5 cm.

Materiaali on sellaista, että voit hyvin leikata sen esim. puoliksi, se ei rispaannu.

Vaikka nämä itsekiinnittyvät karvansuojateipit pysyvät suht hyvin kiinni ilman erillistä kiinnistystä, suosittelemme aina kiinnittämään ne vielä erillisellä lenksulla, jolloin pitävyys on vieläkin parempi. Muista silloin kuitenkin aina tarkistaa, että kuminauha ei ole korvanlehden päällä. Liian kireä kuminauha voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa kuolion korvanlehteen.

Voit käyttää tätä myös suojaamaan esim. jalkoja jos niissä on haava tai joku muu syy, miksi se ei saa kostua ulkona tai ettei koira pääse nuolemaan kyseistä kohtaa. Tämä ei kuitenkaan suojaa 100% vedeltä, eli jos koiran tassu on suojattu tällä ja se astuu vesilätäkköön niin tassu kyllä siinä tapauksessa kastuu.

Lisätiedot

Valitse väri

keltainen, punainen, lila, kirkas pinkki leveys n. 5 cm, kirkas pinkki leveys n. 7,5 cm, musta, sininen, vaalea pinkki leveys n. 10 cm, vihreä-camo leveys n. 10 cm, valkoinen leveys n. 10 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.