Ale!

Wahl KM Cordless trimmauskone

359,00 

Uutuus! Todella tehokas akkukäyttöinen trimmauskone.

2 varastossa

Ilmainen toimitus, kun tilauksesi ylittää 100,00 
Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Wahl KM Cordless trimmauskone on hiljainen akulla tai johdolla käyvä trimmauskone.

Trimmauskoneen moottori on tehokas ja kestävä. Sen akku on Lithium Ion teknologiaa, jonka virta pysyy täysillä loppuun asti.

Valmistaja lupaa akulle 2 tunnin työskentelyajan ja mikäli akku loppuu kesken työn, voit aina kytkeä johdon (3 m) koneen perään ja jatkaa työskentelyä ennen seuraavaa latauskertaa. Kun akku on tyhjä ja haluat ladata sen täyteen, latausaika kestää noin 60 min.

Wahlin KM Cordless trimmauskoneessa on kaksi nopeutta (3000 & 3700 spm), joten pystyt halutessasi trimmaamaan pienemmällä teholla, jolloin terät eivät kuumu niin nopeasti.

Pienempi teho on sopiva lyhyen karvan leikkauksessa ja viimeistelytöissä (esim. villakoiran konetyöt) ja suurempi teho silloin, kun trimmaat esim. koiran vartaloa, tai todella takkuista karvaa.

Constant Speed Control, moottorin tuottama nopeuden sääntely tekee KM Cordless trimmauskoneesta loistavan vaihtoehdon myös niihin vaikeampiin trimmauksiin. Moottorin Constant Speed Control-ominaisuus säätelee automaattisesti moottorin tehoa silloin, kun turkki on esim. joistan kohdista suora ja joistain takkuinen jolloin tarvitset niihin vaikeisiin trimmauskohtiin enemmän leikkausvoimaa. 

Pikalataus (10 min) antaa akulle lisävirtaa 15 min verran.  

Trimmauskoneen mukana tulee musta Wahl ultimate #10 terä. Ja pakkauksessa mukana myös mm. Wahlin öljypullo.

Paino terän kanssa 460g.

Tämän koneen painopiste on astetta enemmän edessä, kuin esim. Heinigerin vastaavan akkukoneen. Koneen pinnassa on anti-slip viimeistely, joten se pysyy hyvin kädessä, eikä luista otteesta.

Koneella on suomalainen maahantuoja, joten kun haluat huollattaa trimmauskoneen, onnistuu se helposti kotimaassa.

 

 

Lisätiedot

Paino 0.460 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.