Palma Warén

Olen sipoolainen koiraharrastaja ja trimmaaja. Erikoisalaani ovat villakoirat, joita perheessäni on ollut vuodesta -97 lähtien ja nykyisin kasvatan kääpiövillakoiria pienimuotoisesti kennelnimellä Palmale’os. Etusivun esittelykuvassa sylissäni on kääpiövillakoirani Tofu ja lisäksi kotona asustaa myös kääpiövillakoira kasvattini Namu.

Olen harjannut, pessyt ja trimmannut myös useita muita koirarotuja, joten autan mielelläni muidenkin kuin villakoirien trimmauksissa. Jos haluat koirallesi vaikkapa vain pelkän kynsien leikkauksen, korvien puhdistuksen ja/tai ylimääräisten tassuhapsujen siistimisen niin ota yhteyttä ja sovitaan teille sopiva trimmiaika. Siinä samalla onnistuu nyt myös hampaiden puhdistus Emmi-Pet menetelmällä, mikäli koirasi on tottunut suun käsittelyyn ja hoitamiseen.

Tykkään myös opettaa villakoiran turkinhoitoa omistajille. Mikäli haluat varata ajan trimmaukseen niin, että neuvon/annan vinkkejä trimmaukseen samalla kun trimmaan koiraasi tai trimmaamme koirasi ”yhdessä” haluamaasi leikkausmalliin (kotikoira tai näyttelyleikkaus) niin myös sellainen aika onnistuu. 

Yksityisopetuksen hinta: trimmauksen hinta + 50€ (aikaa varataan enemmän kuin pelkkään yksin tapahtuvaan koiran trimmaukseen). 

Mikäli sinulta ei vielä löydy omia trimmaussaksia, koneita, teriä ja muita tarvittavia trimmaustuotteita, saat ne kätevästi samalla meiltä. Kun varaat opetusajan niin voit kokeilla ensin erilaisia välineitä ja valita niistä itsellesi parhaiten sopivat tuotteet.