Lauran Trimmaamo

- Se aidosti koiraystävällinen koiratrimmaamo Helsingissä -

jo vuodesta 2002

Henkilökuntamme kehittää jatkuvasti omaa ammattitaitoaan

ja haluamme olla, emme pelkästään hyviä vaan erinomaisia, niin koirien käsittelyssä kuin trimmauksen lopputuloksessa. Lisäksi saat meiltä aina iloista, rentoa ja ystävällistä asiakaspalvelua.

Käytämme työskennellessämme vain parhaiksi valikoituja hoitotuotteita ja välineemme ovat aina huollettuja, puhtaita ja teräviä. Huolehdimme trimmaamon siisteydestä ja siistiin trimmaamoomme onkin aina ilo tulla. Onpa käynyt niinkin, että asiakas on heittänyt kengät pois sisään tullessaan, koska on niin siistiä. Meiltä et siis kuljeta kotiisi vieraiden, sen paremmin kuin omankaan koirasi, ylimääräisiä karvoja.

Maailmalla tutkitaan ja opitaan koko ajan uutta 

sekä eläinten käyttäytymisistä että niiden tarpeista ja me haluamme olla tässäkin kehityksessä ensimmäisten joukossa mukana. Olemme sitä mieltä, että trimmausalan ammattilaiselle ei riitä pelkät hyvät trimmaustaidot, vaan on myös välttämätöntä ymmärtää eläinten syitä erilaisille käytöstavoille, sekä osata lukea niiden tunnetiloja.

Pelkääkö koira trimmausta vai eikö sitä vain ole totutettu tarpeeksi, oikealla tavalla? Joskus koira voi olla myös oppinut huonojen kokemusten kautta, että turkinhoito on epämiellyttävää. Aina emme pysty uudelleen opettamaan koiraa tykkäämään trimmauksesta, silloin keskitymme siihen, että se olisi kuitenkin mahdollisimman mukavaa. Hankalien koirien kohdalla teemme kaikkemme, että koira löytäisi uudelleen luottamuksen siihen, että turkinhoito voi olla ihan mukava juttu. Tarvittaessa annamme myös kotihoito-ohjeet. Koirien oikeanlainen, ystävällinen ja ymmärtäväinen käsittely onkin siksi meille erityisen tärkeää.

Nämä yllämainitut taidot ovat juuri niitä, jotka me olemme oppineet ja joissa olemme erityisen hyviä.

Hyvä koirien lukutaito ja tilannetaju 

auttavat meitä luomaan koirallesi turvallisen ympäristön, jossa se voi luottaa trimmaajaansa. Ansaittu luottamus vahvistaa koiran hyvänolon tunnetta, jolloin trimmauksesta tulee miellyttävä kokemus, molemmille osapuolille. Pyörivä ja hyörivä, hermostunut koira on haastava ja omiakin voimavaroja kuluttava asiakas. Myös koira kärsii, tilanne on sillekin erittäin epämiellyttävää ja stressaavaa. Lisäksi koska trimmausvälineet ovat teräviä, on tärkeä saada koirasi olo mahdollisimman mukavaksi, jolloin koira on enemmän paikoillaan, trimmaus sujuu turvallisesti ja lopputuloskin on varmasti parempi.

Me Lauran Trimmaamossa voimmekin olla ylpeitä siitä, että meillä ei satu vahinkoja käytännössä ikinä. Trimmin jälkeen koirassasi ei ole haavoja, naarmuja eikä liian pitkälle leikattuja vuotavia kynsiä. Voit siis huoletta ja hyvillä mielin jättää koirasi trimmaamomme huippu-ammattilaisten käsiin.

Pyrimme aina toteuttamaan asiakkaiden toivomukset, toki niin, että myös koirasi hyvinvointi otetaan huomioon. Meidän kaikkien elämäntilanteet vaihtelevat, joten anna meidän auttaa sinua koirasi turkinhoidossa. Etsitään yhdessä sinun ja koirasi tarpeisiin sopivin leikkausmalli ja trimmausväli.