• Haalarit

  Haalarit (4)

  Koirille suunnitellut ulkoiluvaatteet suojaavat koiran turkkia ja pääset helpommalla, kun sinun ei tarvitse käyttää aikaa koiran pesuun jokaisen kuralenkin jälkeen. Löydät tästä osastosta kotimaiset Janutex haalarit kurakeleille tai nuoskalumelle sekä toppahaalarit talvipakkasille! Valikoimissamme on myös muut kotimaiset Janutex haalarit, esim. metsähaalari ja yhdistelmähaalari. Trimmaamolla on useita eri pukumalleja, joista näet mm. lahkeiden eroavaisuudet. Villakoiramallissa lahkeiden pituus on pidempi, toisin kuin…
 • Säärystimet

  Säärystimet (2)

  Koiran säärystimet helpottavat sinun ja koirasi elämää. Sade, lika, jaloille pissaaminen, ym. eivät enää likaa jalkakarvoja. Katso tuotteiden koot mittataulukosta ja pyydä meiltä apua, mikäli et ole varma mikä säärystin olisi sinun koiralle sopivin.
 • Takit & Manttelit

  Takit & Manttelit (3)

  Takit ja manttelit ovat loistavat vaihtoehdot silloin, kun et halua pukea koiralle kokohaalaria.
 • Tossut

  Tossut (3)

  Kun kura- ja pakkaskelit alkavat, ovat koiran suojatossut (softsell tai fleecetossut) tarpeen. Jos mietit oman koiran omaa oikeaa kokoa, ota yhteyttä niin autamme valitsemaan sopivan koon. Jos tulet koirasi kanssa paikan päälle sovittamaan tossuja niin voit olla varma, että tossu on sopiva juuri sinun koirasi tassuille.