Ale!

CanineCare Omega-3 -kalaöljy

9,00 25,00 

Korkealaatuinen CanineCare Omega-3 -kalaöljy, nyt kätevässä pumppupullossa! Tilaa nyt tutustumishintaan! Tarjous voimassa rajoitetun ajan.

Poista
Sinulta puuttuu 100,00  saadaksesi ilmaisen toimituksen. Jatka vielä ostoksia!
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Korkealaatuinen CanineCare Omega-3 -kalaöljy, nyt kätevässä pumppupullossa!

Ihmisen tavoin koira ja kissa eivät pysty tuottamaan elimistössään Omega-3 -rasvahappoja, joten ne on saatava päivittäisestä ravinnosta. Korkealaatuinen CanineCare Omega-3 -kalaöljy tarjoaa luonnollisen ja maistuvan Omega-rasvahappojen lähteen.

Se sisältää runsaasti terveydelle hyödyllisiä, monityydyttymättömiä Omega-3 rasvahappoja, joiden uskotaan vaikuttavan myönteisesti
– turkin
– ihon
– nivelten
– polkuanturoiden
– aivojen ja
– sydämen hyvinvointiin.

Ota CanineCare Omega-3 -kalaöljy osaksi koiran terveellistä ravitsemista.

Omega-3 -rasvahappojen on lisäksi huomattu vaimentavan elimistön tulehdustilaa, josta voi olla hyötyä tulehduksellisista sairauksista, kuten iho- ja nivelvaivoista, kärsivien koirien hoidossa.

Oletko huomannut, että koirasi iho saattaa olla talvisin kuivempi, kuin muina vuodenaikoina?

Yksi syy voi olla se, että asuntojen ilma on niin “kuivaa”, koska niitä joudutaan lämmittämään. Ihan niin kuin meillä ihmisilläkin, myös joillain lemmikeillä se saattaa olla syy kuivaan ihoon. Ihmisten on helppo rasvata itseään ulkoisesti, mutta yleensä eläimillä se pitää hoitaa sisäisesti. Tämä kalaöljy voisi olla yksi vaihtoehto avuksi lemmikin kuivaan ihoon.

Miten CanineCare Omega-3 -kalaöljy valmistetaan?

CanineCare-kalaöljy saadaan vapaina elävistä syvänmeren kaloista. Rasvainen kala, kuten makrilli, anjovis ja sardilli, on erinomainen Omega-3 -rasvahappoihin kuuluvien EPA:n (eikosapentaeenihappoon), DHA:n (dokosaheksaeenihappo), DPA:n (dokosapentaeenihappo) ja ETA:n (eikosatetraeenihappo) lähde. CanineCare Omega 3 -kalaöljy on farmaseuttisesti puhdistettua ja se täyttää lääkelaatuiselle Omega-3 -rikkaalle kalaöljylle asetetut määritelmät. Valmistusprosessi on tarkkaan valvottu ja huolellisesti dokumentoitu. Luonnostaan puhdas kalaöljy säilyy erinomaisesti ja lemmikit nauttivat maistuvan, raikkaan öljylisän päivittäisen ravintonsa yhteydessä.

Lemmikkien täysravinnot sisältävät tavallisesti runsaasti Omega-6 -rasvahappoja. CanineCare Omega-3 -kalaöljyä lisäämällä varmistetaan ihanteellinen ja oikea Omega-3 ja -6 -rasvahappotasapaino. Suosittelemme öljyä päivittäiseen käyttöön lemmikin ruokintaa täydentämään.

Käyttö:
Öljyä annetaan muun ruokinnan yhteydessä kerran päivässä. Käyttö kannattaa aloittaa 1/3 annoksella ja siirtyä täyteen annostukseen viikon kuluttua.

Koostumus:
Kalaöljy: 100 %
Omega-3 yhteensä 35 %
– EPA: min 18 % / 155 mg/g
– DHA: min 12 % / 150 mg/g
– DPA: min 2 % / 18 mg/g
– ETA: min 5,6 mg/ml
Omega-6: max 3 %
A-vitamiini: max. 16,5 μg/ml
D-vitamiini: max. 0,23 μg/ml
E-vitamiini: max. 0,18 mg/ml
Energia: 3400 kJ / 828 kcal / 100 ml

Päiväannos:

Lemmikin paino (kg)   Alle 5    5-10    10-20    20-50    Yli 50   
Millilitraa (ml) 2,5 5 10 15 20
Pumppausmäärä 1,3 2,5 5 7,5 10

1 pumppaus = 2 ml

Säilytys:
Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa 3 kk.

Alkuperämaa: Islanti.

Pullokoot:
250 ml, 950 ml.

Kierrätettävä alumiinipullo (ALU 41).

Lisätiedot

Valitse koko

250 ml, 950 ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.