Show Tech korvapuuteri

10,00 

Edullinen korvapuuteri, 30g säästöpakkaus.

9 varastossa

Ilmainen toimitus, kun tilauksesi ylittää 100,00 
Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Show Tech korvapuuteri, edullinen 30g säästöpakkaus.

Tämä korvapuuteri on suunniteltu auttamaan ylimääräisten karvojen nyppimisessä koiran korvakäytävistä.

Show Tech korvapuuteri ei ole mikään ihmeaine eikä lääke, joka poistaisi korvan bakteereja, tulehduksia tai pahaa hajua. Joten jos olet niin jostain muualta lukenut niin se ei pidä paikkaansa. Ei ole normaalia että korva haisee pahalle, jos se puhdistetaan säännöllisesti.

Korvapuuterin tuoksu on mieto ja se kyllä peittää hieman pahaa hajua. Mutta mikäli korvakäytävä punoittaa, iho on röpelöisen paksua tai korvakäytävä erittää pahanhajuista vahaa säännöllisestä puhdistuksesta huolimatta, suosittelemme aina kääntymään eläinlääkärin puoleen.

Korvapuuterin käyttö

Korvapuuteri tekee karvaan pitävän otteen ja vahainen tai rasvaisen tuntuinen karva ei luista sormien välissä ja saat sen irtoamaan helpommin.

“Tupsauta” pieni määrä korvapuuteria korvan suulle (korvakäytävän sisällä kasvaviin karvoihin), levitä puuteri sormillasi ympäri korvakäytävää ja nypi karvat pois pieni määrä kerrallaan.

Yleensä korvakarvat lähtevät hyvin vasta 4-5 kk ikäisiltä pennuilta, aikaisemmin nypittynä karvat ovat vielä niin tiukasti kiinni että niiden nyppimistä ei suositella.

Onko korvakarvat pakko nyppiä?

Ennen vanhaan oli itsestään selvää, että esim. villakoirilta tuli nyppiä kaikki korvakäytävässä olevat karvat pois. Sanottiin, että jos niitä ei nypitä, korvat tulehtuvat. Ja se varmaan olikin tarpeen muutamilla koirilla, mutta ei kaikilla.

Esim. omalla koirallamme Vickyllä ajettiin vain ihan korvakäytävän edessä olevat karvat trimmerillä pois ja korvien sisäpuolella olevat karvat saivat olla paikallaan. Korvat puhdistettiin säännöllisesti Solhedsin Derma8 korvahuuhteella, eikä Vickyllä ollut koskaan korvatulehduksia, tai muitakaan korvaongelmia, vaikka korvakäytävät olivat ”täynnä” karvoja.

Mikäli omalla koirallasi ei ole korvakäytävässä paljon karvoja, voit seurata, pysyykö korva puhtaana ilman karvojen nyppimistä. Silloin säännölliseen puhdistamiseen riittää usein pelkkä korvanpuhdistusaine, esim. edellä mainittu 100% kotimainen Solheds Derma8 Ear Cleaner korvahuuhde.

Solhedsin Derma8 korvanpuhdistusaine on hyvä apu korvien puhdistamiseen myös silloin, kun joudut nyppimään korvakäytävän karvat pois. Derma8 korvanpuhdistusaineessa ei ole alkoholia, joten se ei kirvele korvakarvojen nyppimisen jälkeen.

Mikäli käytössäsi on joku muu korvanpuhdistusaine joka sisältää alkoholia, emme suosittele käyttämään sitä heti nyppimisen jälkeen. Alkoholia sisältävät puhdistusaineet kirvelevät ja tuntuvat epämiellyttävältä koiran korvassa ja näin koirasi saattaa oppia yhdistämään hellävaraisenkin korvakarvojen nyppimisen inhoittavaan kirvelyyn, vaikka syy onkin puhdistusaineessa.

Säästä nyt postikuluissa ja osta samalla myös atulat, niillä saat poistettua tarvittaessa ne tiukimmatkin karvat sieltä, mihin sormet eivät yletä.

Lisätiedot

Paino 0,030 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.