Luota trimmausalan ammattilaisiin niin et tee enää turhia hutiostoja.

Kerro meille millaiseen käyttöön olet trimmauskonetta hankkimassa niin autamme valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan. Sillä koneissa on eroja, joku haluaa ”kunnon myllyn” jolla saa ajeltua pahimmankin takkuturkin pois, kun taas toiselle riittää siro, pieni ja hiljainen kone tassunpohjien siistimiseen.

Markkinoilla olevista trimmikoneista löytyy laatua joka lähtöön, mutta ostamalla meidän kauttamme voit varmistua, että saat aina laatua. Valikoimamme parhaissa ammattikoneissa on huippulaatuiset ja tehokkaat moottorit, jotka eivät kuumu tai jumitu kovassakaan käytössä. Erinomaiset trimmauskoneet siis jokaiselle laatua arvostavalle, sekä ammatti- että kotikäyttöön. Hyvällä koneella taitamattomampikin käyttäjä onnistuu helpommin.

Muistathan kuitenkin, että mitä tehokkaampi kone, sitä nopeammin terät kuumenevat. Eli ei itse kone, vaan terät. Tehokkaampi kone liikuttaa terää nopeammin ja kun terien osat liikkuvat ns. teräs terästä vasten niin syntyy kitkaa jonka seurauksena terät kuumuvat.

Liian kuuma terä on koiralle epämiellyttävää, jopa kivuliasta. Tilaa nyt samalla koneen ja terien kanssa terien viilennys-/desifiointisuihketta niin työskentely nopeutuu ja helpottuu huomattavasti. Samalla pidennät teriesi käyttöikää helposti ja nopeasti – vain suihkaus ja homma jatkuu!