Vaihtosuodatin Phoenix Sonora ja Harmattan kuivaajaan

4,90 

Vaihtosuodatin Phoenix Sonora ja Harmattan kuivaimiin.

4 varastossa

Kuvaus

Vaihtosuodatin Phoenix Sonora ja Harmattan kuivaajaan

Kun kuivaajan päädyssä oleva suodatin on puhdistettu useamman kerran, alkaa sen pinta hapertumaan ja ylimääräinen pöly ja pikkukarva pääsee suodattimen läpi föönin koneistoon. Se aiheuttaa pahimmassa tapauksessa moottorin ylikuumenemisen ja pahimmassa tapauksessa lopettaa toiminnan kokonaan.

Suosittelemme puhdistamaan ja vaihtamaan suodattimen säännöllisesti.

Me puhdistamme suodattimen trimmaamolla joka päivä (imuroimme karvat) ja vaihdamme suodattimen kokonaan uuteen noin kerran vuodessa. Kotikäytössä suodatinta ei tarvitse vaihtaa niin usein, mutta muistathan puhdistaa suodattimen säännöllisesti!

Mikäli kuivaaja jo ”vinkuu” normaalia enemmän, suosittelemme sen lähettämistä ammattilaiselle, jolla on valtuudet purkaa ja puhdistaa kuivaajan sisäosat. Näin saat kuivaajalle lisävuosia, kun pidät sen moottorin mahdollisimman puhtaana. Mikäli moottoria ei puhdisteta ajoissa, se saattaa kuumentua liikaa ja hajota, tai hajottaa jonkun muun kuivaajan osan, jolloin käyttö loppuu siihen.

Varsinkin, jos teet kuivaajalla ns. pohjavillan poisto -kuivauksia, on erittäin tärkeää, että puhdistat suodattimen säännöllisesti, mielellään jokaisen kerran jälkeen.

Mitä pienemmässä tilassa kuivaat koiraa, sitä enemmän suodatin vetää karvaa koneen sisälle takaosan ilmantuloaukon kautta. Kun irroitat suodattimen muovisen takaosan niin näet helposti, miten paljon karvaa on pysähtynyt suodattimeen. Helpoiten puhdistat suodattimen pölynimurilla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vaihtosuodatin Phoenix Sonora ja Harmattan kuivaajaan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *