Ale!

Groomer’s Edge Ultimate shampoo

8,00 75,00 

Huippusuosittu Groomers Edge Ultimate shampoo!

Ilmainen toimitus, kun tilauksesi ylittää 100,00 
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Groomer’s Edge Ultimate shampoo on luonnonmukainen ja hellävarainen, mutta syväpuhdistava ja -hoitava shampoo kaikille turkeille. Se vaahtoaa hyvin ja tuoksuu miellyttävältä. Se antaa turkille volyymiä ja kiiltoa, mutta ei kuitenkaan tee turkista liian ”pöyhkeää”. Turkkiin jää pesun jälkeen miellyttävä ja raikas tuoksu.

Groomer’s Edge Ultimate on erinomainen syväpuhdistava shampoo, joka sopii hyvin myös yli 6 viikon ikäisille pennuille!

Groomer’s Edge Ultimate shampoota voidaan laimentaa jopa 1:50, mutta mielestämme tuo laimennussuhde puhdistaa ehkä vain silloin, kun koira pestään noin viikon välein ns. kylvettämällä, eli koira ”makoilee” ammeessa riittävän kauan. Mikäli shampoo levitetään turkkiin ja vaahdotetaan käsin eikä se vaahtoa, silloin laimennussuhde on liian suuri.

Suosittelemme testaamaan omalle koiralle sopivia eri laimennussuhteita. Itse käytämme trimmaamolla yleisesti 1:8 tai 1:10 laimennussuhdetta. Tuo laimennussuhde riittää yleensä myös niille likaisimmille koirille. Jos shampoo ei vaahtoa mielestäsi tarpeeksi, lisää tiivistettä, tai vaahdota turkki uudelleen.

Voit käyttää shampoota myös laimentamattomana. Esim. jalkojen alaosan karvat ovat usein huomattavasti likaisemmat, kuin muu turkki. Kostuta ensin koko turkki pikaisesti vedellä. Levitä pieni määrä laimentamatonta shampoota käsiin ja vaahdota likaisimmat kohdat ensin niin shampoo alkaa heti vaikuttamaan likaisissa osissa, levitä sen jälkeen laimennettu shampoo muuhun turkkiin ja vaahdota normaalisti. Huuhtele shampoo pois turkista ja kun käytät pesun jälkeen vielä turkille sopivaa hoitoainetta, on lopputulos täydellinen.

 

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Valitse koko

250 ml (itsepullotettu), 400 ml (itsepullotettu), 500 ml (itsepullotettu), 473 ml (alkuperäinen), gallona (3,8 litr.)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.